Hirdetés
Győr+
2016.01.05. 21:30

Harmadik lett a magyar válogatott

A bronzérem sorsa múlt a kedd esti, utolsó Volvo Kupa mérkőzésen, ahol a magyarok a szlovákokkal találkoztak.

 

 

Hirdetés

Végre a játékosok álltak sokat szidott kezdés is jól sikerült, a negyed közepére Gór-Nagy és Hosnyánszky góljaival már kettővel vezettünk. Aztán persze felébredt a szlovák válogatott és kétszer ők is eredményesek voltak. Ám erre még jött válsz Vámostól, újra Hosnyánszkytól, majd Háraitól, míg a szlovákok már csak egyszer találtak be Bisztritsányi kapujába, így 5-3-as állással zárult az első negyed. A kövekető etapban kissé visszavettek a tempóból a felek, legalábbis, ami a gólok számát illeti. A mieink még kétszer, míg a szlovákok egyszer találtak be, így 7-4-ről fordultak a csapatok.

 

Hirdetés

 

Az akciókra, és a gólok számára semmiképp sem lehetett panasz. A harmadik játékrészben hat gól született 3-3-as elosztásban. A mieinktől Hosnyánszky kétszer míg Hárai egyszer talált be a szlovák kapuba. Az utolsó etapra magabiztos 10-7-es magyar vezetéssel fordultak a csapatok. Ahol folytatódott a hazai góltermelés, a szurkolók nagy örömére. Hárai megszerezte saját maga harmadik és negyedik gólját is, majd Kis Gábor is betalált. Végül 13-9-re nyertünk, így meglett a Volvo Kupa harmadik helye.

 

 

A találkozót megelőzően Olaszország 14-4-re könnyedén legyőzte a spanyol válogatottat, így megnyerte a X. Volvo Kupát, míg a második Spanyolország lett.

 

 

Csizmadia Dóra

Fotó: Marcali Gábor

likeold
a fb oldalunkat