Hirdetés
Győr+
2012.05.31. 13:50

Hamarosan nyit a Győri Vásár

Idén már 22-ik alkalommal rendezik meg a Győri Általános Vásárt, ezúttal új helyszínen, az ETO Parkban.

Hirdetés

Bozsoki Zoltán a Győri Vásár Kft. ügyvezető igazgatója csütörtökön számolt be a közeledő kiállítás főbb tudnivalóiról. A legnagyobb újdonság maga a helyszín, hiszen a június 7-10. között megrendezendő vásárnak az ETO Park ad otthont.

Hirdetés

A több mint nyolcvan kiállító az épületben mintegy 800 négyzetméteren, kültéren pedig további 3000 négyzetméteren mutatkozik be. A paletta széles, de az építőiparral kapcsolatos cégek képviseltetik magukat a legnagyobb számban.

A belépés ingyenes lesz, csütörtökön 14-től 20 óráig, pénteken és szombaton 10-től 20 óráig, vasárnap pedig 10-18 óra között várja a látogatókat a vásár. A kilátogatók több kísérő és szórakoztató rendezvénnyel találkozhatnak, idén sem marad él a borutca, értékes nyereményeket is kisorsolnak és egy 1500 négyzetméter területű vidámparkot is felállítanak.

Az idén is lesznek színpadi programok, olyan sztárvendégek lépnek fel, mint Wolf Kati, Gáspár Laci, Márió, vagy Keresztes Ildikó.

A vásárra a Győr-Szol is saját standdal készül, ahol különböző játékokkal várják az érdeklődőket, testközelből látható a cég gépparkjának egy része, valamint a „Szelektálj okosan!” mobilalkalmazás is kipróbálható, amivel akár wellness-hétvége is nyerhető.

További információ a www.gyorivasar.hu oldalon!

Papp Zsolt

Fotó: O. Jakócs Péter

likeold
a fb oldalunkat