Hirdetés

Hallelujah – Takács Nikolas adventi koncertje Győrben

Győr+
2011.12.10. 08:16

Az X-Faktor hozta meg számára az ismertséget, és azóta is rengetegen szeretik a kalapjairól is ismert fiatal énekest. December 12-én Győrbe jön Takács Nikolas, adventi koncertet ad Hallelujah címmel az evangélikus öregtemplomban.

Hirdetés

Milyen dalokkal készülsz a győri adventi koncertre?

Teljesen újakkal, a környezethez illő műsort láthat a közönség. Énekelek karácsonyi dalokat, ezek közül kettőt a helyi kórussal. Nagyon szeretem a gospel stílust és most lehetőségem lesz ezzel is bemutatkozni Győrben, ahogy a többi városban is. De hallhatóak lesznek a második lemezemről is egyes dalok a környezethez illő hangszerelésben. A koncerten élő zenekarom kísér: egy zongorista, egy szaxofonos és két vokalista.

Hogyan készülsz a karácsonyra, mit jelent számodra az adventi időszak?

Főként munkával telik, járom az országot (16 állomás) az adventi turném miatt, illetve közben Budapesten volt egy nagykoncertem is. Az ajándékokat szerencsére már megvásároltam, nagyon várom, hogy együtt lehessek a családommal.

A számvetés időszaka is a mostani. Hogyan értékeled a mögötted álló évet?

Mindig is álmodozó voltam, és sok minden megvalósult már a vágyaimból. Sőt, több teljesült, mint amit valaha elképzeltem.

Az az álmod, hogy sztárként állj azon a galántai színpadon, ahonnan elindultál, sikerült. Milyen álmaid vannak még?

Mindenképpen az, hogy legyen mindig olyan közönségem, mint a mostani. Nagyon fontosak nekem azok, akik szeretik, amit csinálok, hiszen nekik énekelhetek, készíthetek lemezt. Nagy álmom még, hogy külföldön is építhessem a karrierem.

Ha jól tudom, januárban utazol.

Igen, de ez pihenés lesz. New Yorkba repülök, ahonnan még további utazások várnak rám, mert sok mindent szeretnék megnézni, hiszen ez is az álmaim között szerepelt, ami most megvalósulni látszik.

Zoljánszky Alexandra

Képek forrása: www.takacsnikolas.hu

Hirdetés