Győri naplemente, ahogy egy 10 éves fiú látja

Győr+
2023.01.08. 10:28

Eddig is tudtuk, hogy szeretett városunk Győr ezer csodát rejt magávan. Önmagában is, nem még akkor, amikor a természet is csodás színekbe varázsolja az utcákat, hidakat, tornyokat és partokat. Tolnai Olivér pedig megörökítette a pillanatokat.

Hirdetés

Tolnai Olivér 10 éves fiúcska, aki főként nagymamája, Beledi Márta hatására szeretett bele a fényképezésbe. Nem csoda, hiszen Mártának nagyon régóta a fotózás a hobbija, s jó ideje sehová nem indul el fotóaparát nélkül.

Mivel Olivér sok időt tölt a nagyival, óhatatlanul is tanulja tőle, miként is készülhetnek el az emlékeket, pillanatokat megörökítő fotók. A fiú lelkesedése határtalan, s hogy nem csak szívvel, hanem érzékkel is nyomja le “varázsgombot”, azokra bizonyítékok a Győr+ Média számára rendszeresen megküldött fotói, amelyeket naná, hogy nagymamájka juttat el hozzánk. Büszkesége érthető…

A szombati naplemente aranyos-rózsaszínes fénybe öltöztette a várost, s aki lemaradt róla, az most bepótolhatja a látványt, Tolnai Olivér fotóinak segítségével!

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Fotózás | #hobbi | #szabadidő |