Győr+
2011.07.29. 18:59

Győri henger a Bayern ellen

Az ETO-legendák 5-1-re legyőzték a Bayern München sztárjait.

Verebes József, a Mágus ismét győzelemre vezette csapatát, hiszen az ETO Legendák hengereltek a Bayern München Allstars ellen. A bartságos mérkőzést helyenként parázs jelenetek is tarkították a németeknek köszönhetően, de végül a labdarúgás győzött. A győri közönség újra tapsolhatott Herczeg Miklós góljainak, Hajszán Gyula parádés cseleinek, Ulbert Tibor bravúros védéseinek.

A mérkőzés előtt búcsúztatták el a győriek két korábbi játékosát, Jäkl Antalt és Vincze Ottót, akik a klub utánopótlásában dolgoznak tovább.

A Bayern szerzett vezetést a 4. percben, amikor Jancker kibírkózta magának a helyzetet, és estében a kapuba lőtt. A győriek több helyzetet is kialakítottak, de az egyenlítésre a 32. percig várni kellett,ekkor Vincze kiugratása után Herczeg emelte át a kapust. A negyvenperces félidő utolsó pillanataiban Hajszán szólója után Herczeg begyötörte a labdát a kapuba, megszerezve ezzel csapata és saját maga második gólját.

Szünetben rendezték meg az 1 millió forintos rúgás döntőjét, melyben Kiss Ádám diadalmaskodott. A fiatalember kétszer is eltatálta a felső lecet, így átvehette nyereményét Thomas Faustmanntól, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezetőjétől.

A második félidőben folytatódott a zöld-fehér örömünnep, az 57. percben Hajszán lekészítése után Csiszár bombázott a kapu jobb oldalába. A 67. percben Korsós Attila lőtt éles szögből a rövid felsőbe, majd Tamás László szöglet utáni fejesével alakította ki a végeredményt.

ETO Legendák-Bayern München Allstars 5-1 (2-1)

ETO: Ulbert (Bíró) – Puglits (Szíjártó), Kuttor (Turbék), Virág (Tóth M.), Bordás (Rezi, Dóka) – Jäkl (Peczár), Preszeller (Csiszár, Horváth P.), Vincze (Kiss Zs.) – Herczeg (Mikóczi, Ördög), Madarász (Korsós A., Mörtel), Hajszán (Tamás L.). Edző: Verebes József.

Bayern: Gospodarek (Dax) – Zimmermann, Cerny, Helmer (Russer), Pflüger – Reuter (Pfalume), Tarnat, Breitner (Aumann), Lakies – Kögl (Knoll), Jancker.

Gólszerzők: Herczeg (2), Csiszár, Korsós A., Tamás L., ill. Jancker.

Lakner Gábor