Hirdetés

Győrben is terjed az új őrület

Fotó: Facebook
Tóth Lilla
2019.10.10. 11:27

Már több, mint egy hónapja terjed a tetris challenge elnevezésű kihívássorozat az interneten, a héten a győriek is beszálltak a játékba.

Hirdetés

Ma reggel az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont ifjú kézilabdásai kerültek terítékre a Facebookon:
„Kipakoltuk az Apor iskola szertárát, ami az iskolában kézilabdázó gyerekek nagy örömére, rengeteg új labdával és egyéb kézilabdához elengedhetetlen szerrel bővült.
Köszönjük!”

Kipakoltuk az Apor iskola szertárát, ami az iskolában kézilabdázó gyerekek nagy örömére, rengeteg új labdával és egyéb kézilabdához elengedhetetlen szerrel bővült.Köszönjük!#tetrischallenge

Hirdetés
Uverejnil používateľ Győri Férfi Kézilabdáért Közhasznú Alapítvány Štvrtok 10. októbra 2019

Nem ők az elsők, akik így mutatják meg használati eszközeiket: a napokban az Audi Hungária Győr saját tűzoltói tették közzé kocsijuk tartalmát, ma pedig folytatásképpen a mentőautót pakolták ki az aszfaltra.

Az Audi Hungaria több szempontból is úgy működik, mint város a városban. Többek között mentőszolgálat, tűzoltóság,…

Uverejnil používateľ Audi Hungaria Győr Streda 9. októbra 2019

Az AUDI HUNGARIA Zrt.-nél lévő mentőautó, úgynevezett esetkocsi 7/24-ben teljesít szolgálatot, azaz napi 24 órában a hét…

Uverejnil používateľ Audi Hungaria Győr Štvrtok 10. októbra 2019

A legelső ilyen fotót 1987-ben készítette egy gondnok, Andrew Kromelow, aki a saját szerszámosládája tartalmát örökítette meg hasonló módon, de ekkor még csak a tárgyak voltak a főszerepben.

2018-ban Új-Zélandon egy rendőrautót rámoltak ki ugyanilyen precizitással, a kihívás viszont csak nemrég indult el világkörüli útjára.

Szeptember első vasárnapján Németországban a zürichi rendőrség jó ötletnek tartotta rendszerezve kipakolni egyik járművük tartalmát az aszfaltra és nekik is mellé feküdni, majd minderről légi felvételt készíteni. Céljuk a szórakoztatáson kívül valószínűleg az volt, hogy megmutathassák a civileknek mik, illetve kis is rejtőznek pontosan egy járőrautóban.

Wenn Sie schon immer einmal wissen wollten, was sich alles in einem Patrouillenwagen der Verkehrspolizei befindet – voilà. Wir wünschen Ihnen einen #SchönenSonntag#KantonspolizeiZürich

Uverejnil používateľ Kantonspolizei Zürich – Kapo ZH Nedeľa 1. septembra 2019

Az internetes kihívások lényege, hogy a fénykép mellett megjelölik azokat, akiktől ugyanebben a témában várják a tartalmat. Természetesen bárki beszállhat a játékba, akinek van elég ideje és kreativitása kipakolászni munkahelyének mozdítható tartalmát a földre, majd madártávlatból lefotózni azt. A tetris challenge-be eddig a legtöbben a mentősök, tűzoltók és hasonló segítő foglalkozású szervezetek szálltak be Magyarországon, de akadtak zenészek és irodai dolgozók is, akik szintén leheveredtek használati tárgyaik közé egy kép erejéig.

További érdekes képek a tetris challenge-ről az Instagramon ide kattintva találhatók.

Kapcsolódó témák: #közélet |
likeold
a fb oldalunkat