Hirdetés

Győrben is terjed az új őrület

Fotó: Facebook
Tóth Lilla
2019.10.10. 11:27

Már több, mint egy hónapja terjed a tetris challenge elnevezésű kihívássorozat az interneten, a héten a győriek is beszálltak a játékba.

Hirdetés

Ma reggel az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont ifjú kézilabdásai kerültek terítékre a Facebookon:
„Kipakoltuk az Apor iskola szertárát, ami az iskolában kézilabdázó gyerekek nagy örömére, rengeteg új labdával és egyéb kézilabdához elengedhetetlen szerrel bővült.
Köszönjük!”

https://www.facebook.com/gyorikezilabdaert/photos/a.1138298569533429/2889549444408324/?type=3&theater

Nem ők az elsők, akik így mutatják meg használati eszközeiket: a napokban az Audi Hungária Győr saját tűzoltói tették közzé kocsijuk tartalmát, ma pedig folytatásképpen a mentőautót pakolták ki az aszfaltra.

Hirdetés

Az Audi Hungaria több szempontból is úgy működik, mint város a városban. Többek között mentőszolgálat, tűzoltóság,…

Uverejnil používateľ Audi Hungaria Győr Streda 9. októbra 2019

Az AUDI HUNGARIA Zrt.-nél lévő mentőautó, úgynevezett esetkocsi 7/24-ben teljesít szolgálatot, azaz napi 24 órában a hét…

Uverejnil používateľ Audi Hungaria Győr Štvrtok 10. októbra 2019

A legelső ilyen fotót 1987-ben készítette egy gondnok, Andrew Kromelow, aki a saját szerszámosládája tartalmát örökítette meg hasonló módon, de ekkor még csak a tárgyak voltak a főszerepben.

2018-ban Új-Zélandon egy rendőrautót rámoltak ki ugyanilyen precizitással, a kihívás viszont csak nemrég indult el világkörüli útjára.

Szeptember első vasárnapján Németországban a zürichi rendőrség jó ötletnek tartotta rendszerezve kipakolni egyik járművük tartalmát az aszfaltra és nekik is mellé feküdni, majd minderről légi felvételt készíteni. Céljuk a szórakoztatáson kívül valószínűleg az volt, hogy megmutathassák a civileknek mik, illetve kis is rejtőznek pontosan egy járőrautóban.

Wenn Sie schon immer einmal wissen wollten, was sich alles in einem Patrouillenwagen der Verkehrspolizei befindet – voilà. Wir wünschen Ihnen einen #SchönenSonntag#KantonspolizeiZürich

Uverejnil používateľ Kantonspolizei Zürich – Kapo ZH Nedeľa 1. septembra 2019

Az internetes kihívások lényege, hogy a fénykép mellett megjelölik azokat, akiktől ugyanebben a témában várják a tartalmat. Természetesen bárki beszállhat a játékba, akinek van elég ideje és kreativitása kipakolászni munkahelyének mozdítható tartalmát a földre, majd madártávlatból lefotózni azt. A tetris challenge-be eddig a legtöbben a mentősök, tűzoltók és hasonló segítő foglalkozású szervezetek szálltak be Magyarországon, de akadtak zenészek és irodai dolgozók is, akik szintén leheveredtek használati tárgyaik közé egy kép erejéig.

További érdekes képek a tetris challenge-ről az Instagramon ide kattintva találhatók.

Kapcsolódó témák: #közélet |
likeold
a fb oldalunkat