Hirdetés
Győr+
2018.12.12. 19:03

Győr+ Mancsok – Vidd haza Incit és Fincit!

Az ölemben fekszenek, érzem az apró testük melegét, és, ahogy ujjaimmmal végigsimítom a puha kis pocakjukat, megszűnik minden: nyugalom van, boldogság és szeretet. Inci és Finci mégsem kellenek senkinek, együtt keresik a gazdit.

Hirdetés

Elképzelem, ahogy egy kedves hölgy a fotelban ülve olvas. Egyik kezében kedvenc könyve, másikkal Fincit babusgatja, aki combján fekve elégedetten dorombol. Egy férfit is látok a szobában, a kanapén elterülve nézi a meccset, egy sör és persze Inci társaságában, aki jóllakottan szundít a hasán, begyűjtve a simogatásokat.

 

Hirdetés

A csöpp cicák imádják a pocaksimogatást

 

Nehéz nem beleszeretni két ilyen pihe-puha szőrmókba, Inci és Finci azonban sajnos nem mindenki szívét dobogtatták meg – nem is értem, hogyan lehetséges ez. A jelenleg körülbelül 8 hetes pici cicák már 4-5 hetesen megjárták a poklot, kidobva találták őket nemrég, így kerültek a Győri Állatmenhely gondozásába.

 

Hogy lehet nem szeretni egy ilyen kis csodát?

 

A leányzó és a fiúcska, Inci és Finci tökéletes példái annak, hogy létezik kutya-macska barátság. Az egyik önkéntes staffordshire terrier kölyökkutyusával ugyanis nagy pajtások lettek, így a kiscicákat bátran örökbe fogadhatják akár más négylábú mellé is.

Inci és Finci együtt keresik szerető családjukat

 

A gondozók azonban mindenképp azt szeretnék, hogy a cicusok lakásban éljék le a hátralévő életüket békességben és nyugalomban, esélyt sem adva arra, hogy elüsse őket egy autó, vagy a szomszéd kutyája kapja el őket. Ezeknek a csöppségeknek olyan családra van szükségük, ahol biztonságot kapnak és szeretetet, mindezzel örökre elfeledtetve velük a párhetesen átélt szörnyűségeket.

Incin és Fincin kívül két kutyus is ott van a Győr+ Mancsok gazdikeresői között: az öthónapos Viktória, és a nyolcéves Jonatán is vár, hogy valaki olyan is besétáljon végre a Győri Állatmenhelyre, akik értük érkezett, és velük távozik, HAZA. Aki teheti, segítsen, hogy ezek a négylábúak ne a kennel rácsai mögött töltsék a karácsonyt, hanem otthon, új, szerető családjukkal. Akinek nincs lehetősége az örökbefogadásra, az is segíthet: simogatással, hosszú sétákkal, esetleg adományokkal tehetik szebbé a mancsosok számára az ünnepeket.

 

 

 

Érdeklődni a Győri Állatmenhely alábbi elérhetőségein lehet:

E-mail: gyormenhely@gmail.com

Facebook: Győri Állatmenhely

 

INCIT ÉS FINCIT HAZAVITTÉK!

 

Bodrogi Sára

Fotó: Marcali Gábor

likeold
a fb oldalunkat