Hirdetés
Győr+
2018.03.22. 21:00

Győr+ Mancsok – Marci vagyok, vigyél haza!

Negyedik mancsosunk egy igazi kis shar pei-tacskó-zsiráf keverék kankutyus, Marci, aki imádja, ha simogatják, és nagyon szeret játszani. Bogira, Elmóra és Fűszerre már rámosolygott a szerencse, most rajta a sor, hogy otthonra leljen. Ismerjék meg, vigyék haza minél hamarabb!

Hirdetés

Marci, a kistermetű, barátságos „zsiráf” – ahogy gondozója mondaná, mert a nyelve hosszú és lila, mint egy zsiráfnak –, a gyepmesteri telepről került a Győri Állatmenhelyre 2017 októberében. A négy év körüli jószágnak azóta sajnos csak gondozója, Pongrácz Klaudia szívébe sikerült belopnia magát és az önkéntes sétáltatókéba – meg persze a miénkbe –, a menhelyre látogató gazdijelöltek valahogy eddig még nem érdeklődtek iránta, nem figyeltek fel rá. Reméljük, ezen most sikerül változtatnunk, mert mi már tudjuk, hogy Marci egy nagyszerű kutyus, akinek igenis gazdi mellett a helye!

Hirdetés

A Győr+ Mancsok csapata március 22-én látogatott ki a menhelyre, ahol Pongrácz Klaudia hozta oda hozzánk a különös kis ebet, aki tökéletes példa arra, hogy minden kutyus egy igazi egyéniség. Marci izgatottan nézett végig rajtunk, örült, hogy végre látogatói érkeztek, akik megsimogatják, megszeretgetik – mert azt imádja. Lelkesen tartotta a buksiját, élvezte, ahogy rajta időzött a kezünk – nekem főleg a puha shar pei-füleken és Marci okos pofiján.

Aztán sétálni indultunk. A pöttöm buldózer megmutatta, hogy bár rengeteg erő és energia van benne, nem él vissza vele. A séta során izgatott volt és szeretett a rácsokon kívül lenni, de nyugodtan állt és tűrte, mikor leguggoltam hozzá, hogy megsimogassam, sőt, hozzám is bújt. Nem erősködött, hogy na, induljunk már futni, de ha engedtem, boldogan szaladgált. Nagyon okos, barátságos, bújós kis négylábú tehát, aki idősek számára is kiváló társ lehet. Marci legszívesebben kertes házba költözne, hiszen rendkívül szeret játszadozni, futkározni.

Gondozója boldogan számolt be a nagy hírről, hogy akár most már más kutyák mellé is örökbe fogadhatják, ami nála azért nagy szó, mert eleinte egy szuka volt a kenneltársa, de nem bírták elviselni egymást és más állatok iránt sem mutatott szimpátiát. A napokban azonban csoda történt: Marci úgy döntött, hogy átköltözik egy másik kennellakóhoz, Ferdinándhoz, és azóta nagyon szeretnek együtt lenni. A legjobb mégis az lenne neki, ha végre gazdija társaságát élvezhetné, valakiét, aki rengeteget simogatja és szeretgeti, s akivel, ha kedve tartja, nagyokat szaladgálhat a kertben. Az édes kis zsiráfkutya, Marci boldog gazdis életről álmodozik. Szeretnénk, ha már nem kellene sokat várnia a szerető családra.

Pongrácz Klaudia (állatgondozó) így mesélt Marciról:

 

Ha megtetszett Marci, érdeklődni a Győri Állatmenhely alábbi elérhetőségein lehet:

Telefon: 06202295964

E-mail: gyormenhely@gmail.com

 

Frissítés:

Marci ELKÖLTÖZÖTT a menhelyről!

 

Szerző: Bodrogi Sára

Fotó: Marcali Gábor

Videó: Czika László Balázs

likeold
a fb oldalunkat