Hirdetés
Győr+
2018.08.27. 18:39

Győr+ Mancsok – Már gazdinál a csöppségek

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer az öt pulikölyökből álló „Rakéta Csapat”, akik pillanatok alatt gazdira találtak, miután bemutattuk őket a Győr+ Mancsok rovatunkban. Megismétlődött a csoda: már a beagle babák is otthon vannak.

Hirdetés

Hatalmas volt a harc a csöpp habcsókbabákért, többségüket egyetlen nap alatt le is foglalták. Közülük három pici beagle-t már múlt hét szerdán hazavittek, ketten pedig pénteken költözhettek szerető családjukhoz, együtt. A nagy kölyökhajsza miatt egyébként összesen nyolc kutyus talált gazdira, hiszen néhányan, akik lemaradtak a bemutatott alomról, választottak helyettük más árva négylábút.

Bojtával, Kendével, Hunorral, Kírával és Mírával bővült tehát a Győr+ Mancsok gazdisainak tábora, így velük együtt eddig tizenöt kutyusnak és három cicának segítettünk otthonra lelni.

Hirdetés

Reméljük, hamarosan Marciban és Jonatánban is meglátja valaki a csodát, hiszen ők még mindig kitartóan várnak a Győri Állatmenhelyen, hogy ne egy kennel, hanem egy udvar vagy egy lakás legyen az otthonuk, ahol nem kell több száz árva állattal osztozniuk az emberek figyelmén és szeretetén. Mi hiszünk bennük.

 

 

Marci nem nagytestű, nem fekete és nem is idős – kistermetű, zsemleszínű, négy év körüli –, mégsem kell senkinek. A gondozók és a sétáltatók szívébe már sikerült belopnia magát, de a gazdija valamiért még várat magára. Pedig ő csak szeretetre vágyik: imádja, ha simogatással jutalmazzák. Ráadásul már nem igaz rá, hogy nem jön ki más kutyákkal, hiszen önként költözött át szomszédjához, akivel elütik az időt a rácsok mögött. Ahol reméli, már nem kell sokáig maradnia. Egy kertről álmodik, ahol futkározhat, vagy egy kanapéról, amelyre odakuporodhat az ember mellé, aki mindennél jobban szereti, s akit viszont szerethet.

 

 

A nyolcéves Jonatánnak soha nem volt otthona a menhelyen kívül. A piciket hamar „elkapkodják”, de ő csak vár, vár és vár. Meddig? Merci és Berci szintén nyolcévesek voltak, ráadásul együtt kerestek gazdit, de nekik már sikerült. Kell, hogy legyen egy ember valahol, aki pontosan Jonára vágyik, aki benne látja meg a legtökéletesebb társat. Kell, hogy legyen egy hely a menhelyen kívül, amit ez a nagyszerű kutya úgy hívhat: OTTHON. Mi vele várunk.

 

Érdeklődni a Győri Állatmenhely alábbi elérhetőségein lehet:

Telefon: 06202295964

E-mail: gyormenhely@gmail.com

 

Szerző: Bodrogi Sára

Fotó: O. Jakócs Péter

Videó: Czika László Balázs

likeold
a fb oldalunkat