Hirdetés
Győr+
2018.03.28. 19:23

Győr+ Mancsok – Lujzi vagyok, vigyél haza!

Vannak, akik a kutyákat, vannak, akik a macskákat szeretik jobban – bárhogy is legyen, minden állat megérdemel egy szerető gazdit, ezért négy kutyus után egy cicával jelentkezik a Győr+ Mancsok: ezúttal Lujzinak szeretnénk otthont találni.

Hirdetés

A Győri Állatmenhelyen álltam, a cicaház ablakán át néztem a macskákat, milyen kicsik és védtelenek. Lujzira pillantottam. Bár ő már kétéves cicus, egy újszülött jutott róla eszembe, akinek még minden idegen a nagyvilágba csöppenve, és csak szülei karjaiban érzi magát biztonságban.

Hirdetés

A cicáknál a gazdik azok a bizonyos békét hozó szülők. Lujzi ide-oda szaladgált. Pontosan az a nyugalom hiányzott belőle, amit akkor érezhetne, ha végre azok az emberek vennék őt körül, akikre szüksége van – a szerető gazdik. Ennek a nőstény cicusnak szüksége lenne arra, hogy olyan emberek között szocializálódhasson, akik türelemmel, odaadással fordulnak felé, és megvárják, amíg megszokja a környezetét, amíg mindent megtanul – pont, mint a szülők a csecsemővel.

Lujzi 2015-ben született és az utcáról került a menhelyre, esélye sem volt arra, hogy megtapasztalhassa, milyen az, ha családja van. A hatalmas zöld szemekben félelem lakik, a fehér-fekete bunda alatt pedig egy gyermeki macskaszív dobog, amely arra vár, hogy megtöltsék bizalommal, szeretettel.

Ez a pici cicalány már nagyon szeretné biztonságban érezni magát valaki mellett, aki elfogadja őt olyannak, amilyen, és elég időt ad neki arra, hogy kibontakoztathassa igazi személyiségét, amelyet talán még ő maga sem ismer.

Lujzi várja, hogy valaki szeresse és megtanítsa őt is szeretni! Ha megtetszett Lujzi, vigyék haza!

Marci, a shar pei keverék kutyus is gazdira vár, róla bővebben ide kattintva olvashatnak!

 

Érdeklődni a Győri Állatmenhely alábbi elérhetőségein lehet:

Telefon: 06202295964

E-mail: gyormenhely@gmail.com

 

LUJZI GAZDIRA TALÁLT!

 

Szerző: Bodrogi Sára

Fotó: Marcali Gábor

likeold
a fb oldalunkat