Hirdetés
Győr+
2018.12.19. 15:36

Győr+ Mancsok – Bonbon ideje is eljött, hazavitték!

Hétfőn számoltunk be a nagy hírről, hogy negyedikként bemutatott mancsosunk, Marci hosszas várakozás után végre elköltözött a Győri Állatmenhelyről, még karácsony előtt. Ami pedig szintén nagy öröm, hogy kenneltársának sem kellett sokáig elviselnie a magányt, hiszen szerdán Bonbonnak is eljött az ideje!

Hirdetés

Bonbon, az ifjú szőrmók hűséges pajtása, „tanítómestere” volt a drága Marcinknak, s lám, pár nap eltéréssel mindkettőjük számára kinyílt a kennel, és elindulhattak új otthonuk felé. A tacskó-kaukázusi juhász szerelemgyermek Bonbont egy osztrák család fogadta örökbe, így az ünnepeket már békében, szeretetben töltheti Ausztriában.

Ez a különös kis jószág hatalmas lelkesedéssel fogadott, akárhányszor nyújtottam felé a kezemet, hogy megsimogassam kedves kis buksiját, a séták során pedig, amikor végre kiszabadult a rácsok mögül, vidáman falta a szabadságot. Drága Bonbon, most már nem kell osztoznod a sétáltatókon, a gondozók, önkéntesek figyelmén és szeretetén. Végre saját családod van, akik mellett megkapsz mindent, ami egy kutyának jár! Legyél mindig hűséges, boldog társ! Hosszú, játékban és szeretetben gazdag éveket kívánunk neked azon a helyen, amelyet ettől a naptól kezdve úgy nevezhetsz: otthon!

Hirdetés

Sajnos nem mindenki olyan szerencsés, mint Marci és Bonbon, sokan töltik idén is árván a karácsonyt a Győri Állatmenhelyen. Például a Győr+ Mancsok rovatunkban bemutatott Jonatán, aki már többször bizonyította, mennyire nagyszerű kutya: tökéletesen viselkedik más kutyákkal, szereti a gyerekeket is, szobatiszta, az autózással sincs gondja, ráadásul ügyesen, nyugodtan tűri a forgatásokat, mint egy igazi sztár. A kis Viktória szintén várja az álomgazdiját: a kölyök egy apró túlélő, egy igazi hős, aki szörnyűségeket élt át, ő az, akit egy konyhakéssel szúrtak nyakon, de felépült, s egy komoly betegséget is leküzdött már. Cicusaink is egy szerető családban reménykednek: Incit és Fincit, a nyolchetes pöttöm tigriseket csak imádni lehet, mégsem kellenek senkinek. A cicák együtt szeretnének otthont találni.

 

Ne feledjék, aki nem fogadhat örökbe, az is tehet az árva állatokért!


 

 

Bodrogi Sára

Fotó: Marcali Gábor

likeold
a fb oldalunkat