Hirdetés
Győr+
2016.03.17. 08:27

Győr is kiemelten vonzó beruházási helyszín

Az fDi Magazine legfrissebb összeállítása szerint Budapest mellett Győr is kiemelkedően kedvező üzleti környezettel bír.

 

Hirdetés

Magyarország továbbra is kedvező célpontja a közvetlen külföldi tőkebefektetéseknek, és a befektetők számára egyre vonzóbbak a vidéki települések és régiók – írta a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) az fDi Magazine (a Financial Times-csoport befektetési melléklete) legfrissebb összeállítására hivatkozva.

Budapest továbbra is a legvonzóbb kelet-európai városok top tízes listáján, valamint a legjelentősebb európai városok top tízes listájának három alkategóriájában is szerepel. Budapesten kívül először ért el másik magyar város helyezést: a kisebb európai városok kedvező üzleti környezet alkategóriájában Győr városa a 9. helyet szerezte meg.

Hirdetés

Ezen kívül a közép-magyarországi régió két kategóriában is a legjobb 10-be került: a közepes méretű régiók között üzleti környezet alapján a 4., a kelet-európai régiók között összességében pedig a 7. helyezést érte el. A dunántúli régió a közepes méretű régiók között üzleti környezet alapján a 10. helyen végzett.

Fotó: Marcali Gábor

MTI

 

likeold
a fb oldalunkat