Hirdetés
Győr+
2016.05.28. 15:06

Gyereknapon nyit a vizes játszótér

A nyárias időjárás beköszöntével, gyermeknapon, május 29-én, vasárnap újra megnyitja kapuit Győrben, a Bisinger sétányon található Vizes játszótér.

Hirdetés

A létesítményt üzemeltető Győr-Szol Zrt. munkatársai elvégezték a szükséges karbantartási munkálatokat, így a különleges játékok újra rendelkezésre állnak. A játszótér jó idő esetén 10 és 20 óra között várja a látogatókat.

A létesítményben a gyerekek különböző, a vízzel kapcsolatos játékszerekkel játszhatnak, méghozzá úgy, hogy közben a víz útját maguk irányítják, a játékokat ők „üzemeltetik”. Ehhez különböző zsilipeket tudnak mozgatni, ezzel irányítva a vízfolyást. A gyerekek vízemelőket, szökőkutakat és mindenféle trükkös, vizes játékokat működtethetnek. A játékelemek között találhatóak nyitható-zárható zsilipek, ugrálókövek, vízkiemelő spirál, tekerős kút, vízköpő kakashinta, csónak, ivókút és több csobogó, vízköpő, fúvóka teszi még érdekesebbé a parkot.

Hirdetés

A gyerekek játékosan, szórakozva ismerhetik meg a fizikai, mechanikai törvényszerűségeket, fejleszthetik készségeiket, tudásukat.

A meglévő eszközökkel egy olyan komplex játszótér együttes található a Bisinger sétányon, amely akár egész napos kikapcsolódást is nyújthat a családoknak.

likeold
a fb oldalunkat