Hirdetés
Győr+
2012.05.24. 09:19

Gyereknap a Mobilisben a pünkösdi hétvégén

Három napos gyereknapot rendeznek a Mobilisben a pünkösdi hétvégén. A gyerekek féláron léphetnek be a fizikai, járműipari csodák győri birodalmába.

Hirdetés

Valós vagy képzeletbeli járgányok makettjével pályázhatnak a Mobilis által meghirdetett versenyre a gyerekek egyénileg, illetve legfeljebb három fős csapatban. A makett anyaga a ragasztón kívül csak újrahasznosított papír lehet. A versenymű mérete nem haladhatja meg az egy métert.

Hirdetés

A látogató gyerekek üzenőfala

A minden bizonnyal ötletes alkotásokat szombaton és vasárnap várják a Mobilisban, ahol azokat ki is állítják. A művekről fotók készülnek, melyek felkerülnek a facebook-oldalra, s a legtöbb like-ot kapott járgányt külön díjazzák.

Természetesen más programokkal is várják a gyerekeket. Vasárnap például kipróbálhatják az e-bicajt és az e-rollert, hőtani és tüzes kísérleteket, tűzzsonglőrködést láthatnak. Különleges arcfestés is szerepel a kínálatban.

Hétfőn délután fél háromkor hirdetik ki a járgányverseny eredményét, s elbúcsúztatják a fémdobozokból origamizott hét méter magas Eiffel-tornyot.

A gyorplusz.hu a Mobilis médiapartnereként folyamatosan beszámol az ott zajló eseményekről, rövidesen pedig közös játékkal is jelentkezünk.

gyorplusz.hu

likeold
a fb oldalunkat