Hirdetés
Győr+
2012.02.01. 15:41

Görbicz Anita hosszabbított-VIDEÓVAL!

Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC saját nevelésű irányítója öt évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését. A világ legjobbjának is megválasztott kézilabdázó ösztöndíjat alapított, mellyel a legjobb utánpótlás-játékosokat szeretné támogatni.

Hirdetés

– Jelentős esemény ez a klub és Anita életében is – fogalmazott Kelecsényi Ernő, a klub elnöke. Hozzátette: a szerződéshosszabbítással a győri női kézilabda legnagyobb egyénisége egész pályafutását a klubnál töltheti. Az ő pályafutását szeretnénk a klubnál játszó gyermekek elé példaként állítani.

– Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen olyan városban nőttem fel, ahol rendkívül aktív a sportélet. A klubom mindig az otthont jelentette számomra, sokat kaptam itt az előző tizenkilenc évben. Szeretnék valamit visszaadni a klubnak, kifejezve az utánpótlás fontosságát, és megköszönve azoknak a gyerekeknek az elismerését, akik példaképüknek tekintenek – mondta Görbicz Anita, aki bejelentette, utánpótlás-ösztöndíjat alapít.

A vállalás szerint a mindenkori utánpótlás igazgatóval és elnökkel együtt minden szezon végén kiválasztják a klub egyik utánpótlás játékosát, aki a következő szezonban az ösztöndíj előnyeit élvezi. Görbicz Anita erkölcsi és anyagi támogatásban is részesíti az arra érdemes játékosokat. Az öt év alatt így öt fiatal részesül ebben a különleges tehetséggondozásban.

Kapcsolódó videónkat ITT nézheti meg!

Lakner Gábor

Hirdetés