Hirdetés
Győr+
2018.03.26. 17:00

Fűszer Németországba költözött

Fűszert, az imádnivaló csámpás kis tappancsaival március 9-én mutattuk be Önöknek Bogi és Elmo után, a Győr+ Mancsok harmadik kutyusaként. Szerencsére nem kellett sokáig várnia a szálkásszőrű tacskónak sem, hogy felfigyeljenek rá.

Hirdetés

A Győr+ Mancsok gazdisodó rekordját még mindig Elmo, a kaukázusi kölyök jegyzi, hiszen érte egyetlen nap után jelentkeztek a Győri Állatmenhelyen, de Fűszer sem panaszkodhat, hiszen csak kettővel maradt le a kis Elmótól. Fűszert ugyanis három nap után foglalták le, március 12-én. Bevallom, bíztam az újabb szerencsében, hogy hamarosan ő is gazdira talál, de azt biztosan nem gondoltam volna, hogy lehetséges két ekkora sikert elérni egymás után: mindössze pár nap és rátaláltak Fűszerre is, észrevették, mennyire csodás. Mikor megtudtam ezt a nagyszerű hírt, elkezdtem azt érezni, hogy már nincs lehetetlen, és igenis az összes árva állatnak segíteni fogunk, mert mindenki megérdemel egy szerető családot. Akkor persze még kicsit aggódtam Bogi miatt, hiszen a második és harmadik kutyusunk is szerencsésebbnek bizonyult nála, és nem értettem, hogy ő miért nem kell senkinek – bármit megtettem volna, hogy kelljen – aztán őt is hazavitték, és most már teljes a boldogság.

Bár Fűszert már március 12-én lefoglalták, csak a következő héten, pénteken hajnalban utazott. Nagy út állt előtte, ugyanis az apró kis csodagombóc Németországba költözött, ahol már várta szerető családja. A Győri Állatmenhely egyik német partnerszervezete vitte el, mert Németországban figyeltek fel rá a gazdik a videónk alapján, és a szervezet által fogadhatják majd örökbe Fűszert, aki biztos, hogy megfűszerezi az új családja életét.

Hirdetés

Szeretnénk, ha az összes mancsosunknak maximum három napot kellene várnia arra, hogy otthonra leljen! Jelenleg negyedik kutyusunk, Marci vár gazdira, de hamarosan egy cicussal is jelentkezünk!

 

Szerző: Bodrogi Sára

Fotó: Marcali Gábor

 

 

likeold
a fb oldalunkat