Győr+
2011.07.13. 12:46

Fürdőzés közben érte a halál az idős nőt

A győri aranyparton, a Mosoni-Dunában, fürdőzés közben lett rosszul egy 67 éves nő kedden délután. Az életét nem tudták megmenteni.

A Győri Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja annak a győri asszonynak a halálát, aki Győrben, az Aranyparton veszítette életét. A helyszíni szemle megállapította, hogy 2011. július 12-én, délután öt órakor a Dunában, fürdőzés közben veszítette életét a 67 éves nő.

Az elsődleges orvosi vizsgálat az ön- és idegenkezűséget kizárta. A halál okának megállapítására hatósági boncolást rendelt el a rendőrség.

Lakossági bejelentés érkezett 2011. július 12-én, tegnap este a Győri Rendőrkapitányság ügyeletére arról, hogy a Szigethy Attila út egyik tízemeletesében több napja nem látták az ott lakó idős bácsit.

A helyszíni szemle megállapította, hogy a 63 éves férfi lakásában hunyt el. Az elsődleges orvosi vizsgálat az ön- és idegenkezűséget kizárta, a halál okának megállapítására hatósági boncolást rendelt el a rendőrség- tájékoztatta lapunkat Kálmán Gabriella rendőrségi sajtóreferens.