Hirdetés
Győr+
2016.05.27. 23:03

Freddie még tovább édesítette a győri Édes Napokat

Pènteken este megnyitotta képzeletbeli kapuit a negyedik Győri Édes Napok csokoládé- és édességünnep. A finomságok mellett sokak nagy örömére a győri Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie is fellépett. Egész hétvégén várják az édesszájúakat.

Hirdetés

Szerencsére az előre jósolt zivatar elkerülte a negyedik Győri Édes Napok első napját és az élő koncertet, amelyre rengetegen gyűltek össze a Dunakapu téren. Idén először rendezik meg ezen a helyszínen a három napos programsorozatot, amelyről Radnóti Ákos Győr alpolgármestere is szólt köszöntő és megnyitó beszédében.

Győr mindig is támogatta azokat a rendezvényeket, amelyek jót és színvonalat képviselnek. Most sincs ez másként. Ráadásul a Széchenyi tér helyett idén már a Dunakapu tér ad otthon a Győri Édes Napoknak. A felújított, szép környezet mellett itt sokkal nagyobb hely várja az érdeklődőket, többen részt vehetnek egy időben a rendezvényen, mint a korábbi helyszínen.

Hirdetés

A gyermekek is jól érezték magukat az első napon

Az alpolgármester arra is kitért, hogy külön öröm, hogy az eseményt helyi cégek is támogatják, a Nemak Győr Kft-vel az élen. A cég egyébként a város jégkorong sportját is elhivatottan segíti, nem véletlen, hogy az ETO jégkorongozói is vendégei az Édes Napoknak.

Igaz, hogy most három napon keresztül tart az Édes Napok, amely a kísérő programjaival rendkívül jó kikapcsolódást jelent kicsiknek és nagyoknak is, ám a város további remek lehetőségeket kínál. A Mobilis Interaktív Kiállító Központban a győriek mostantól 50 százalékos kedvezménnyel juthatnak el – tette hozzá Radnóti Ákos.

Freddie a legjobb dalaival érkezett városába

Ahogy az is elhangzott: Freddie győri kötődésű énekes, így mindig öröm, ha a városban lép fel. Nemsokára újra tapsolhatunk neki, ugyanis a Nyárnyitó koncerten a Best of LGT előtt énekel majd, egy újabb, mindenki számára elérhető ingyenes rendezvényen.

Az Édes Napok egyébként már most teltházat hozott a Dunakapu térre.

Szöveg: HAK
Fotók: O. Jakócs Péter

likeold
a fb oldalunkat