Hirdetés
Győr+
2012.02.29. 13:32

Főszerepben a Mobilis az Utazás Kiállításon

Tavaly kiemelt figyelmet kapott Győr a Budapesti Utazás Kiállításon, hiszen városunk volt a rendezvény díszvendége. Idén március 1-4. között a Hungexpo „A" pavilonjának 307-es standjánál ismerhetjük meg a győri kulturális értékeket, programokat, és intézményeket- írja az o2gyor.hu

Hirdetés

A fókuszban ezúttal a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ népszerűsítése áll majd. A téma azért is nagyon aktuális, mert a mozgás világából merítő, izgalmas kalandokat ígérő intézmény március 15-én nyitja meg kapuit.

Hirdetés

Az idei Utazási Kiállítás kiemelt témája egyébként az olimpia lesz, hiszen a 2012-es év egyik legfontosabb eseménye a londoni játékok. Az Olimpiai Pavilonban több mint 30 sportág mutatkozik be, több mint 150 sportoló részvételével, köztük mintegy 90 olimpiai bajnokkal. Az érdeklődők maguk is kipróbálják az egyes sportágakat. Emellett a közönség megismerkedhet a paralimpiai számokkal, divatbemutatón tekinthetik meg a látogatók az olimpikonok londoni viseletét. A színpadon 42 olimpiai bajnokkal beszélgetnek és 11 kiállítást is rendeznek a sport témakörében.

A 2012-es idegenforgalmi kiállítás díszvendége Lengyelország, illetve Debrecen lesz.

A Győri Polgármesteri Hivatal és a Látogatóközpont munkatársai szeretettel várnak mindenkit az „A” pavilonban a Győr-standnál!

Oxygen Hírügynökség

likeold
a fb oldalunkat