Hirdetés
Győr+
2013.07.10. 15:46

Forgalmi rend változás-VIDEÓVAL

A győri Útkezelő Szervezet megváltoztatta a Munkácsy úti körforgalom rendjét.

Hirdetés

A beszakadt útburkolat miatt a körforgalom negyed cikkelye nem járható, ezért jelentősebb torlódások alakultak ki a Szent István úton, az Újlak utcában.

 

Hirdetés

A torládások enyhítése érdekében július 10-én délutántól új forgalmi rendet vezettek be. Az Útkezelő Szervezet megszüntette a körforgalmi szabályozást, a rendelkezésre álló körpálya területén, sárga burkolati jelekkel, bólyákkal és jelzőtáblákkal kétsávos felületet alakítottak ki az út helyreállításáig. Az átszervezett forgalomtechnikai megoldásnak az az előnye, hogy Marcalváros irányából a 821-es sz. főúti felüljáró felől, el lehet jutni a Petőfi-hídra, Zechmeister útra, Újváros felől pedig balra lehet fordulni a Zechmeister út irányába. A Munkácsy út, Árpád út, Nagy Jenő utca továbbra is csak a Szent István út felől közelíthető meg, oda továbbra is kerülő úton lehet eljutni.

Az új forgalmi rend miatt kérnek minden közlekedőt, hogy körültekintően közlekedjen!

 

 

 

 

 

 

A körülbelül 3 méter átmérőjű és 70-80 centiméter mély kráter miatt személygépjárművel nem lehet behajtani a csomópontba a Benczúr utca és a Munkácsy út közötti szakaszon. Az út egy törött szennyvízvezeték szivárgása miatt szakadt be, kijavításán a Pannon-Víz szakemberei dolgoznak.

 

 

 

Kapcsolódó videónkat IDE KATTINTVA nézhetik meg.

Fotó: Molnár G. Tamás

likeold
a fb oldalunkat