Győr+
2011.09.23. 11:21

Főpróba a Barcelona előtt

Hétfő helyett már ma este lejátssza a Vasas elleni bajnoki mérkőzését a címvédő Rába ETO. A piros-kékek elleni mérkőzés este hét órakor kezdődik a győri Magvassy-csarnokban.

Azért kellett a találkozót előbbre hozni, mert a győriek a jövő héten már Rigában az UEFA Futsal Cup csoportkörében szerepelnek. A zöld-fehérek a hazai és a bosnyák bajnok mellett a világhírű Barcelonával csapnak össze Lettországban.
A pénteki mérkőzésre visszatérve, sokan nem gondolták volna, hogy a Vasas győri vendégszereplése lesz a forduló rangadója. A Kis János által irányított piros-kékek ugyanis remek formában vannak, megnyerték mindhárom eddigi találkozójukat, s jelenleg másodikak a szintén hibátlan ETO mögött a tabellán. A tréner – aki edzőként korábban az ETO-nál is képbe került – Üllőn már feltérképezte a győriek hadrendjét, s az ETO legyőzésére készül.
Az ETO-ban visszatérhetnek a pályára a korábbi sérültek, így Gyurcsányi és Al-Ioani is Artur Melo edző rendelkezésére áll. Kérdéses viszont Csopaki játéka, akit nem biztos, hogy elenged nagypályás csapata.
A mérkőzést már a csarnok új borításán rendezik, s ez azért is előnyös, mert az ETO-t majd Rigában is ilyen játéktér fogadja.

etofutsal.hu