Hirdetés
Győr+
2016.04.09. 12:21

Flipperek a régi nyomdában

Múltidézésre és szórakozásra hívnak mindenkit, akik április 16-án kilátogatnak az Alkonyzóna Flipperversenyre, amely egyben kiállítás is. A kilencvenes évek hangulata egy hétvégére Győrbe költözik.

Hirdetés

Nem is volt az olyan régen, amikor a fiatalok nem a telefont és a számítógép billentyűzetet nyomkodták, hanem volt idejük egymásra és a társas kikapcsolódásra. Gyakran összegyűltek különféle vendéglátóhelyekre és flippereztek. Aki a legtöbb pontot gyűjtötte, az volt a legmenőbb a környéken.

– Az Alkonyat Flipper Klub Csornán működik, de Győrből is egyre többen csatlakozunk – ezt már Tempfli László a kiállítással összekötött verseny egyik segítője mesélte. – Amikor játszunk, visszatér a régi hangulat, sokszor hajnalig flipperezünk. Többekkel közösen szerettem volna, ha a győriek is megismerik ennek a régi, de még ma is divatos játéknak a szépségét, izgalmát. Nagyon sokan jelentkeztek a versenyre, reméljük a kiállításra is sokan jönnek. Gépek lesznek bőven, közel 30 masinát lehet megcsodálni majd április 16-án és 17-én. Első nap a verseny, második nap a kiállítás lesz – mondta el László.

Hirdetés

Közel 30 flippergépet lehet majd megcsodálni

A rendezvényt a volt győri Széchenyi Nyomda épületében (Kálvária u. 1-3) tartják meg. További részletek a Facebookon is elérhetők, ehhez keressék a Flipperverseny nevű eseményt.

Havassy Anna Katalin

likeold
a fb oldalunkat