Hirdetés
Győr+
2012.02.12. 08:06

Figyelem! Új beléptető rendszer debütál a mai kézimeccsen, itt a tudnivalók

Február 12-től egyelőre kizárólag a Győri Audi ETO KC Bajnokok Ligája mérkőzéseire beléptető rendszeren át lehet bejutni a Magvassy Mihály Sportcsarnokba.

Hirdetés

Az Audi ETO tájékoztatása szerint a mai mérkőzésre érkezőket két darab villás beléptető kapu várja a főbejáratnál, amelyek a mérkőzés végéig a ki és belépést szabályozzák. Ez azt jelenti, hogy a jegy illetve bérlettulajdonosnak a ki és belépéskor is érvényesítenie kell belépőjét, így bármikor beléphet, illetve elhagyhatja a csarnok területét.

Felhívják viszont a meccsre érkezők figyelmét, hogy a pénztárnyitástól a mérkőzés végéig csak a főbejáratnál tudják elhagyni a csarnokot. A rendszer éppen ezért úgy lett kialakítva, hogy a belépésre egyszer már felhasznált, de kilépésre nem érvényesített jeggyel illetve bérlettel még egyszer nem lehet belépni a csarnokba.

A mérkőzés szünetében a csarnok területén kívül található dohányzásra kijelölt helyek elérését is, kizárólag a főbejáraton lehet megközelíteni, a jegyek és bérletek kilépéskor történő érvényesítésével. Amennyiben ez nem történik meg, a rendszer nem engedi vissza a belépő tulajdonosát!

A mérkőzés lefújása után a csarnok elhagyása akadály nélkül történik. Ekkor a bérleteseknek sem kell használniuk a rendszert, a következő mérkőzésre az ő kártyájuk újra érvényes lesz.

A Midtjylland elleni meccs pénztárnyitásától (vasárnap 13:15) egy órás időtartamban a szurkolói illetve állóbérlettel rendelkezők számára a csarnok hátsó, azaz műszaki bejáratánál szintén forgóvillás beléptető kapun keresztül juthatnak be a találkozóra.

A bérletek chippel ellátott műanyag kártyák, melyeket a leolvasó felülethez kell érinteni, ekkor egy hangjelzés után a villás beléptető rendszer beengedi a látogatót.

A belépőjegyek egy vonalkóddal vannak ellátva, amit az olvasóhoz kell tartani, a kódolvasás után egy hangjelzés, majd a villás beléptető rendszer beengedi a látogatót.

Hirdetés