Hirdetés
Győr+
2012.02.28. 10:42

Felmérés készül a győri alapellátásról

Felmérést készít az önkormányzat arról, hogy mennyire elégedettek az alapellátással a győri betegek. Március 1.-jétől 25 orvosi rendelőben közel 100 ezer kérdőívet helyeznek el, amelyekből egyrészt a felnőtt,-és gyermekorvosok, a fogorvosok és a védőnők munkájáról, másrészt a rendelők állapotáról szerezhetnek információkat. Ezek pedig szervesen hozzájárulnak a fejlesztési programokhoz. A három hónapon át tartó kezdeményezésről Panker Mihály, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény igazgatója beszélt a Győr+ rádiónak.

Hirdetés

Három csoportba osztották a rendelőket, márciusban és áprilisban nyolc, májusban pedig kilenc rendelőben helyezik el az adatlapokat. Az első nyolc rendelő Győrszentivánon a Körtéri és a Váci Mihály utcai, Győr-Ménfőcsanakon a Hegyalja, és Horgas úti, Gyirmóton a Szent László utcai, a belvárosban pedig az Árpád utca 13. és 50. szám alatti két fogorvosi, valamint a Pálffy utcai felnőtt és gyermek háziorvosi rendelő. Egy postaládát helyeztek ki a várótermekben, a válaszadás természetesen teljesen anonim, nem kell megjelölni azt sem, hogy melyik orvos betegéről van szó.

Hirdetés

A kapott eredményektől függően az önkormányzattal együttműködve tudnak intézkedni az épületek karbantartási, felújítási programjairól, illetve pontosítani tudják az orvosok fel megfogalmazott elvárásokat is. Júniusra várható a felmérések eredménye.

Oxygen Hírügynökség

likeold
a fb oldalunkat