Hirdetés
Győr+
2016.04.08. 11:00

Fél lábbal a Final Fourban

Szombaton telt ház előtt mérkőzik meg a Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágójában a Győri Audi ETO KC csapata a Ferencvárossal. Az odavágó magabiztos győzelmét követően sokan lefutottnak tekintik a párharcot, Ambros Martin szerint azonban ez a meccs sokkal többről fog szólni.

Hirdetés

Felejthetetlen mérkőzést játszott Dabason az Audi ETO és a Fradi a múlt héten. A női kézilabda Bajnokok Ligája Final Fourjáért vívott párharc első találkozóját 13 góllal nyerte meg az ETO. A győri gárda magabiztos előnyt harcolt ki a visszavágó előtt, talán már el is dőlt az, hogy a két zöld-fehér csapat közül, melyik jut a május 7-8. közötti négyes döntőbe. Ambros Martin a Győr vezetőedzője azonban még nem tekint ennyire előre.

„Talán a legnagyobb feladtunk most, hogy kezeljük, hogy ne az első meccs járjon a fejekben, hanem az, milyen kitűnő ellenfél is érkezik hozzánk. Most szombaton ez egy teljesen más összecsapás lesz a Ferencvárossal. Elsősorban saját magunkért és a közönségünkért kell játszanunk, és azt szeretném, ha lehetséges, még jobban játsszunk majd, mint az előző két meccsen tettük ellenük, hiszen idén több fronton is találkozunk még Zácsikékkal.” – nyilatkozta Ambros Martín vezetőedző.

Hirdetés

A találkozóra minden jegy elfogyott. A mérkőzést az Alpaidze–Berezkina orosz játékvezető kettős vezeti. A klub felhívja a mérkőzésre kilátogató szurkolók figyelmét, hogy a nagyszámú vendégszurkoló érkezése miatt a közlekedési rend megváltozik az Audi Aréna Győr körül. A változásokról, forgalomkorlátozásokról illetve a lezárásokról hamarosan ismertetőt tesz közzé a klub hivatalos honlapján és Facebook oldalán.

Forrás: https://www.gyorietokc.hu/

Fotó: Marcali Gábor

likeold
a fb oldalunkat