Hirdetés
Győr+
2011.12.19. 18:47

Fékezni kényszerült a busz, megsérült az utas

Azért, hogy az ütközést elkerülje, fékezni kényszerült a busz a Baross hídról a Teleki utca felé lekanyarodva. A buszon egy női utas elesett és könnyű sérüléseket szenvedett, a rendőrség keresi az autóst.

Hirdetés

December 16-án délelőtt egy piros autós a Baross hídról haladt a Teleki út irányába. A Szent István úti kereszteződésben a belső sávban jobbra kanyarodott, miközben részlegesen áttért a külső sávba, majd ismét visszatérve, a belsőben folytatta útját. Eközben vágott elé a mellette és kissé mögötte, a külső sávban közlekedő helyi busznak. Az autóbusz vezetője hogy az ütközést elkerülje fékezett, aminek következtében egyik női utasa elesett, könnyű sérüléseket szenvedett- mondta az esetről Kocsis Tünde, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A Győri Rendőrkapitányság kéri az ismeretlen járművezetőt, hogy az eset tisztázása végett jelentkezzen a rendőrségen, ugyanakkor kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban érdemi információval tud szolgálni, tegyen bejelentést személyesen a Győr, Zrínyi út 54. szám alatt, hivatali időben a 96/520-092, 96/520-094 telefonszámon, valamint az ügyelet 107, 112 számán.

Hirdetés