Hirdetés
Győr+
2011.11.12. 10:50

Fehér Miklós Emlékgála lesz decemberben

A két ünnep között sem maradnak labdarúgás nélkül a sportszerető győriek, december 28-án a Fehér Miklós Emlékgála az Egészséges Újszülöttekért várja az érdeklődőket a Magvassy Mihály Sportcsarnokba.

Hirdetés

Az eddigiektől eltérően közös szervezésben rendezik meg a korábban különálló tornákat. Peczár László, az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány elnöke elmondta, szeretné, ha a rendezvény meghatározó sportesemény lenne Győr életében. Fehér Miklós szülei hozzátették, örömmel álltak a kezdeményezés mellé, hogy fiuk emlékét ápolva nemes célért tudjanak közösen tenni. A torna teljes bevételét a koraszülött mentésre fordítják.

A Magvassy Mihály Sportcsarnok négycsapatos öregfiúk-tornának, gyerekgálának, és a Barátság Parkban korábban megrendezett, nevezéses torna négyes döntőjének ad helyet december 28-án. A rendezvény további érdekessége, hogy erre a napra számos relikviával a Magvassyba települ a Fehér Miklós Emlékmúzeum. Az öregfiúk-tornán a Ferencváros, az Újpest, az MTK és a Győri ETO FC legendái vesznek részt, a szurkolók többek között Illés Béla, Kuttor Attila, Halmai Gábor, Szanyó Károly, Lipcsei Péter vagy épp Hajszán Gyula megoldásainak tapsolhatnak. A rendezvényt a Questor, a GYŐR-SZOL Zrt. és a város önkormányzata is támogatja.

Hirdetés