Hirdetés
Győr+
2016.05.30. 06:01

Ezer lámpás éjszakája Győrben – fotókkal

Május 29-én, az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódóan idén 6. alkalommal rendezték meg az Ezer Lámpás Éjszakája jótékonysági koncert- és programsorozatot.

 

Hirdetés

Családi- és gyerekprogramokkal várták az érdeklődőket az idei eltűnt gyermekek világnapján. A nap folyamán a civil sátrakban a gyermekeltűnésekkel kapcsolatos felvilágosító programokat és látványos rendőrségi bemutatókat tartottak.

Hirdetés

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bűn-, és baleset megelőzési munkatársai beszélgettek a résztvevőkkel, rendőrségi bemutatókat tartottak. Az érdeklődők, kedvük szerint tölthettek ki KRESZ tesztlapokat, a gyerekek KRESZ-kirakós játékokban ügyeskedhettek, közlekedési jelzőtáblákat színezhettek.

Az országos programsorozat győri koncertjeit a hirtelen jött vihar zavarta meg: az este 9-kor érkező eső miatt Singh Viki fellépése félbeszakadt, az emberek egy része sietve távozott, míg az eső elől sokan a sátrak alá menekültek. A nagy eső elvonultával Boogie fellépésvéel folytatódott a programsorozat.

Az est fénypontjaként 10 óra 30-kor országszerte 10 ezer lufit engedtek a magasba, hogy megmutassák az eltűnteknek a hazavezető utat. A győri eseményről az Ezer Lámpás Éjszakája esemény facebook oldalán láthatnak videót.

Fotó: Orosz Sándor

likeold
a fb oldalunkat