Este tízkor a Városháza előtt!

Győr+
2014.05.04. 07:32

Az Audi ETO női kézilabda csapatát ma este tízkor nagy, közös ünnep keretében fogadja a város. Ön is jöjjön el!

Az Audi-ETO bejutott a Final Four döntőjébe, s délután ötkor nagy csatát vív a BL-kupáért. A Papp László Arénából hazatérő lányokat vasárnap este 10 órától a Városháza előtt ünnepelhetik a győriek.

 

Ennek következtében a késő este folyamán forgalmi változások lesznek.

 

Vasárnap 22:00 óra és 24:00 óra között a Szent István út Baross Gábor híd és az Aradi vértanúk útja közötti szakaszát lezárják, a Baross-híd azonban járható marad.

 

Az 1-es és a 85-ös főúton nyugat felé, illetve felől közlekedő helyközi buszjáratokat a Baross Gábor híd helyett a 821-es sz. út – Szigethy Attila út – Zrinyi utca útvonalon közlekednek, ezért egyik irányban sem érintik Győr, Eötvös park megállóhelyet.

 

A Révai Miklós utca megállóhelyről induló helyi járatok a Szent István úton keresztülhaladva az Aradi vértanúk útja – Árpád út – Teleki László utca útvonalon közlekednek és térnek vissza eredeti útvonalukra. A 2, 5, 6, 7, 8, 11, 22, 22B, 31, jelzésű járatok a Városháza megállóhely helyett az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyen állnak meg.

 

Az 1, 6, 7, 11, 14, 17, 19A, jelzésű járatok a Virágpiac , Újváros, Sziget, Pinnyéd, Sárás és Bácsa irányába a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek. Nem érintik az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyeket, de a Bajcsy-Zsilinszky út (CITY) megállóhelyen megállnak.

 

A belváros irányába a Jókai utca – Szent István út – Honvéd liget – Aradi vértanúk útja – -Árpád út – Teleki László utca – Szent István út útvonalon közlekednek az autóbuszok. Ezek az autóbusz járatok az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyen már nem állnak

 

A Papp Arénában rengeteg győri szurkol, mindenki időben hazaérhet, de vigyázzanak magukra az úton!

 

gyorplusz.hu