Hirdetés
Győr+
2016.03.02. 09:02

Emlékezzünk a legendás énekesre

A szomorú hír, miszerint meghalt az Old Boys zenekar egyik alapító énekese, Szabó György Balázs tegnap érkezett. Azóta a zenekar is megerősítette a művész halálát.

 

Hirdetés

“Szomorúan tudatjuk minden Old Boys együttest kedvelő barátunkkal, ismerősünkkel és ismeretlen, de minket kedvelővel, hogy a mai napon elhunyt énekesünk, Szabó György Balázs. Temetéséről később informáljuk az érdeklődőket.” – közölte a hivatalos oldalon az Old Boys együttes tagja, Szidor László.

Szabó György Balázs érettségi után, baráti társaságban kezdett zenélni, zongorázott és basszusgitározott. „Hamar kiderült, hogy mindenki jobban jár, ha inkább énekelek, hát így lettem énekes! 1964-ben fordult komolyra a dolog, akkor volt állandó helyünk, próbaterem, erősítő és kaptunk 50-150 forintot egy-egy fellépésért” – így nyilatkozott halála előtt Szabó Balázs, aki 1976-ig a Gemini együttesben énekelt, de megfordult a Kati és a Kerek Perec nevű bandában is.

Hirdetés

Halálának híre tegnap érkezett, 71 évet élt. Múlt csütörtökön került kórházba, ahol próbálták megmenteni az életét, ám szervezete tegnap feladta a harcot.

 

likeold
a fb oldalunkat