Hirdetés
Győr+
2016.05.29. 23:28

Emlékezetes marad az idei Édes Napok!

Vasárnap este véget ért az idei Győri Édes Napok, amely nagyon jól sikerült! Minden nap tömegeket vonzottak a legfinomabb édességek és a programok. Ráadásul az idő is kegyes volt. Reméljük jövőre jön a következő!

Hirdetés

A záró nap éppen gyermeknapra esett, így várható volt, hogy rengeteg kicsit hoznak ki a szülei, hogy egy kicsit elmerüljenek az édességek és a csokik csábító világában. A csoki-nyalóka, a fagylalt, a bon-bon, a macaron, a marcipán mind-mind népszerű és közkedvelt volt, nem csak ma, hanem mind a három napon.

Hirdetés

A legfinomabb lekvárok is várták a vásárlókat

A kísérő programok között vasárnap a legnagyobb név Szandi volt, aki ebéd után lépett fel, gyermeknapi műsorral. Az énekesnő hihetetlen énektudásával és csodás hangjával egy pillanat alatt elvarázsolta a közönséget. Kicsik és nagyobbak együtt énekelték azokat a slágereket, amelyek évek óta közkedveltek: a Szerelmes szívek, a Tinédzser l’amour, a Nyugi doki vagy éppen az Álomból valóság. Az édesanyák is megszólítva érezhették magukat, hiszen az Anya című nóta mindazt összefoglalja, amelyről az anyaság, vagy éppen a gyermeki szeretet szól.

Szandi Anya című dala nagy sikert aratott

Szandi a fellépés végén számos aláírást kiosztott, nagyon sok közös fotót készített a közönséggel. Az egyik legtermészetesebb előadó a hazai könnyűzenében.

Ma még mindenki megkóstolhatta a kézműves remekeket, kortyolhatott a csokis, vagy éppen banános sörből és megízlelhette a gyümölcsborokat is. A legnagyobb sor talán a lángososnál volt. Hiába na, ez a magyar remekmű soha nem fog kimenni a divatból, jöhet bármilyen életmódprogram. S ha már ilyen vizekre eveztünk: az egészségsátornál mindenkinek megmérték a vércukorszintjét, aki szerette volna és megfelelő tanácsokkal is ellátták.

Az Esti Egyenleg koncerjére sokan voltak kíváncsiak

A délután folyamán jött még az Arizona zenekar és a Nemaknak köszönhetően egy igazi mexikói zenekar is forrósította a hangulatot. Este a népszerű győri együttes, az Esti Egyenleg zenélt a színpadon, a 80-90-es évek dalaira sokan buliztak. A csapat egyébként a város egyik legnépszerűbb bandája. A klub-koncertjeiken is rendszeresen ki kell akasztani a képletes “megtelt” táblát. Olyan hangulatot teremtenek, amely egyszerre megérinti a nosztalgiázásra vágyó 40-es korosztályt, de szól a fiatalabbakhoz is. Az élő zene minden esetben vonzó, ők pedig profin, sok zenésszel nyomják a koncerteket. Aki még nem hallotta volna őket, a következő koncertet ki ne hagyja!

Profi zenészek és énekesek a színpadon

Igazi gyermeknap volt, hiszen rengeteg kisgyermek élvezte önfeledtem a Dunakapu tér biztonságát. Ráadásul még a vihart is megúsztuk!

HAK
Fotó: O. Jakócs Péter

likeold
a fb oldalunkat