Hirdetés
Győr+
2016.03.18. 15:45

Elkezdődött az I. Győri Tortafesztivál – Fotókkal!

„Tavaszi zsongás” címmel rendezi meg a hétvégén a Borsa Gasthaus Kft. az I. Győri Tortafesztivált a Rába Hotelben, ahol fortélyokat leshetnek el az érdeklődők, és természetesen meg is lehet kóstolni a finomságokat.

Hirdetés

A péntektől vasárnapig tartó rendezvényen profi és amatőr cukrászok mérhetik össze tudásukat, fantáziájukat torta- és grillázskészítésben. A „Tavaszi zsongás” elnevezés nem csak a hangulatfestést szolgálja, a pályamunkákat ennek jegyében készülnek.

Bíróné Anikó, a Borsa Gasthaus Kft. kreatív rendezvényszervezője elmondta, a fesztiválprogram szombaton két bemutatót is ígér: 14 és 16 órától tartanak profi cukrászok a nagyközönség számára workshopot, többek között figurás torta- és marcipánkészítés, karamellvirág témakörben, valamint az ehető élő virágokkal való dekorálás trükkjeit is elsajátíthatják a látogatók. Vasárnap 10 órától Benke Laci bácsi ad tanácsokat a háziasszonyoknak, például, hogy miként készítsenek jó piskótát.

Hirdetés

 

Az egyik zsűritag Nagy Eszter, a lapunk hasábjain publikáló, s a Győr+ Televízióban műsort vezető Creative Chef

 

Természetesen van süteményvásár is, a házigazda hotel édességei, valamint a csak Habcsókként emlegetett cukrász újdonságai is megvásárolhatóak.

A rendezvény belépőjegyes, a diák- és nyugdíjasjegy 1.000 forint, felnőttek számára pedig 1.500 forint egy napra. A családi jegy 4.000 forint, a háromnapos belépő 3.000 forintba kerül egy fő részére.

 

Fotó: O. Jakócs Péter

likeold
a fb oldalunkat