Hirdetés
Győr+
2016.04.02. 18:53

Elkezdődött a szezon a megújult győri kalandparkban – Fotókkal

Pénteken megnyitott a Püspökerdőben található Rába kalandpark, ahol már közel 50 akadályos pályarendszerrel fogadják a vendégeket, és tereprollerezéssel, valamint egyedülálló ejtőgéppel is bővült a kínálat. A megnyitón 100 darab tiszteletjegyet vehetett át Zajovics Bernadett, a „LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány elnöke.

Hirdetés

Az akadálymászás mellett tereprollerezéssel és egyedülálló ejtőgéppel bővült a kínálatunk – mondta el a megnyitón Andrási Tamás, a Rába kalandpark ügyvezetője. A tereprollerezés egyedülálló szórakozást nyújt az erdő területén, végig a töltésen, sőt akár a Belvárosba is pár perc alatt be lehet vele jutni. Az egyedi szolgáltatás abszolút újdonságnak számít Győrben, és reményeink szerint a város egyik fő attrakciójává válhat hamarosan – tette hozzá. Az eszközöket először április 15-én, a Győr-Szol Zrt. által szervezett Távhőszolgáltatás Napján mutatják be a szélesebb győri közönségnek.

 

Hirdetés

 

További újdonság a szintén egyedülálló 8-10 méter magas ejtőgép, amely teljesen biztonságos, kivételes adrenalin bomba és hihetetlen élmény egyben. Erről nem olvasni – hanem ezt megélni kell – javasolják a kalandparkban.

A hosszútávú fejlesztési célok között fontos helyet foglal el a kalandpark vízzel és villamosenergiával való ellátása, ami által átminősülhet élményparkká, ami még több lehetőséget kínál a további fejlesztésekhez.

A kalandpark fő partnere a Győri Erdészet, a tervek szerint idén szeretnék megvalósítani a “tanösvény programot” is.

 

 

Az idei fejlesztések egyik fontos tényezője az arculatváltás, az érdeklődők megújult honlapról és Facebook-oldalról tájékozódhatnak. A parkban lévő raktár konténerek az új arculathoz illeszkedő grafikával lettek ellátva. Új ereszt kaptak, ami alatt a beöltözés is egyszerűbbé válik és védi a vendégeket az időjárás viszontagságaitól.

A családbarát park megnevezés számunkra felelősséget jelent, célunk, hogy a gyerekektől a felnőttekig mindenki biztonságban legyen, jól érezze magát és tartalmasan töltse el a szabadidejét kalandparkunkban – mondta el Andrási Tamás és hangsúlyozta, az akadályok teljesítése teljesen biztonságos, mert mindegyik magas szintű biztonsági előírások betartásával épült. Az összes felhasznált élő fa épségét egy speciális diagnosztikai módszerrel rendszeresen bevizsgáltatják.

 

 

A visszajáró vendégeknek hűségkártyát biztosítanak, akik ezzel különféle bónuszokat kapnak. Az egyéni, családi programok mellett kombinált csoportos és csapatépítő programokat is szerveznek. A csoportos programok iskolák, óvodák részére a kalandpark lehetőségei mellett tartalmaznak kibővített félnapos, vagy akár egész napos programokat is. Emellett cégek számára outdoor csapatépítő foglalkozásokat szerveznek és szükség esetén egyénileg is dolgoznak ki programokat.

likeold
a fb oldalunkat