Hirdetés
Győr+
2013.06.17. 13:03

Elkezdődött a felkészülés


Három héttel az utolsó bajnoki mérkőzés után máris megkezdte a felkészülést a következő szezonra a Győri ETO FC, Pintér Attila vezetőedző először szombaton vezényelt edzést játékosainak.

Hirdetés

A zöld-fehérekre hétfő reggel orvosi vizsgálat várt, majd a rekkenő hőségben délelőtt ismét pályára vonultak a bajnokcsapat tagjai. Az ETO játékosaira napi két edzés vár, a felkészülés során végig Győrött készül majd az együttes.

Új játékost egyelőre nem lehetett felfedezni a zöld mezes csapattagok között, akik szorgosan rótták a köröket a tűző napon. Mindenki a fedélzeten volt, a keret összes tagja egy időben érkezett vissza Győrbe. A hátproblémával küszködő csapatkapitány, Szasa Sztevanovics az első héten várhatóan még külön tréningezik, de a következő héten ő is csatlakozik a társakhoz.

Hirdetés

Pintér Attila vezetőedző elmondta, tárgyalnak az új igazolásokról, hiszen a csapat több poszton is erősítésre szorul. A cél, hogy minél jobban szerepeljenek a Bajnokok Ligájában, ehhez pedig fontos, hogy az érkezők minél előbb csatlakozzanak a többiekhez.

Az ETO felkészülése szűk egy hónapig tart, az első erőpróba – még a Bajnokok Ligája selejtezőit megelőzően – a június 13-ai Szuperkupa-döntő lesz a Debrecen ellen.

L. G.

likeold
a fb oldalunkat