Győr+
2012.09.10. 09:10

Éld át Te is a mobilinternetezés új élményét a T-Mobile 4G/LTE szolgáltatásával!

Július közepétől már Győrben és Győrújbaráton is elérhető a T-Mobile új generációs mobilinternet szolgáltatása, a 4G/LTE. Szeptember 14-én a győri Árkád bevásárlóközpontban Te is kipróbálhatod a mobilinternetezés új élményét!

A 4G/LTE szolgáltatással a technológiára jellemző nagy le- és feltöltési sebességnek, valamint a lecsökkent késleltetési időnek köszönhetően még könnyebb használni az online alkalmazásokat és játékokat, és az akár HD minőségű filmeket is jóval gyorsabban érhetjük el. Akár a téren vagy a parkban üldögélve is nagy felbontásban élvezhetjük a kedvenc videóinkat, filmjeinket vagy tölthetünk le nagyméretű dokumentumokat.

A T-Mobile itthon elsőként indította el idén év elején 4G/LTE szolgáltatását a fővárosban, a nyár során pedig Debrecenbe, Siófokra, Keszthelyre, Hévízre, Kecskemétre, Szombathelyre, Győrbe és Budapest agglomerációjában 50 Pest megyei településre is megérkezett a mobilinternet sebességének új korszaka. A szolgáltatást a lefedett területen Netamp;Roll mobilinternet csomaggal, valamint LTE-képes eszközzel, például a T-Mobile 4G-s USB modemével vagy a Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE táblagéppel lehet használni.

A T-Mobile akciókkal és ajándékokkal vár szeptember 14-én az Árkád bevásárlóközpontban, ahol érdekes játékok keretében Te is kipróbálhatod a T-Mobile új 4G/LTE szolgáltatását, hogy megtapasztald a mobilinternetezés új élményét.

A szolgáltatásról további részletek és feltételek a T-Mobile holnapján (www.t-mobile.hu) olvashatók.