Hirdetés
Győr+
2018.07.05. 18:27

Egzotikus kisállatok a bevásárlóközpontban

Csütörtökön nyílt meg az Árkád Győr bevásárlóközpontban a Győr+ Média és a Leitz Hungária közös fotókiállítása.

Hirdetés

A tárlaton Nagy Ferenc fotói kerülnek reflektorfénybe. Júniusban láthatta először a képeket a közönség, hiszen a nagysikerű budapesti kiállításon már bemutatkoztak az állatportrék. A nagy sikeren felbuzdulva, Győrben is debütál az egzotikus kisállatokról készült briliáns szakmai remekmű. „Tavasszal a prémium minőségű kamerákat és objektíveket gyártó Leica cég magyarországi vezérképviselete keresett meg, hogy szeretnének egy rendkívül színes bemutatót a nemzetközileg is egyedülálló munkáimból” – mondta el érdeklődésünkre Nagy Ferenc, aki a Győr+ Média munkatársa.

 

Nagy Ferenc és fotói a kiállításán

 

A mostani tárlatnak ékszerbékák, makibékák, hegyi- és síkvidéki kaméleonok, valamint gekkók lélegzetelállítóan részletgazdag portréi a főszereplői. Nagyméretű, másfél- és kétméteres nyomatokkal hófehér hátterű kiállítási installáció fogadja a bevásárlóközpontban sétáló és vásárló embereket. A fotográfus, aki szakmai tudása javát adta bele ebbe a több száz állatkát megörökítő sorozatba, egyébként nemzetközileg elismert portré- és természetfotós.

Nagy Ferenc a Győr+ Média követőinek egyébként is ismerős lehet: a Győr+ Televízión fut Zooo+ Magazin elnevezésű, félórás ismeretterjesztő magazinműsora, kéthetente pedig a megújult Zooo+ rovatával találkozhatnak olvasóink a Győr+ Hetilap hasábjain is.

 

Egzotikus állatportrék az Árkádban

 

„Ez a szakmai siker nem nekem szól elsősorban, hiszen egy csodálatos csapatban alkothatok” – hangsúlyozta. Inspirálónak tartja, hogy felvegye a versenyt a fiatal és tehetséges szakmai stábbal, valamint a hatalmas rutinnal rendelkező senior munkatársakkal. „Rendkívül sok erőt kapok ebből a csapatmunkából, ahol kiemelkedő tudású szakembergárda segíti erőfeszítéseinket, a nézők és a lelkes olvasótábor örömére” – zárta szavait Nagy Ferenc.

A kiállítás július 5-től a hónap végéig látható az Árkád bevásárlóközpontban. A tárlat ingyenesen látogatható.

Nagy Ferenc rovata, a Zooo+ ide kattintva olvasható.


Szerző, fotó: Gy.P.

Hirdetés