Együtt ünnepeltük a BL-győztes lányokat!

Győr+
2014.05.04. 23:27

A Budapestről hazatérő csapatot a szurkolók a Városháza előtt fogadták, ahol éjszakába nyúlóan ünnepelték a BL-címvédőt…

Hatalmas ováció és taps fogadta a Győri Audi ETO begördülő buszát, amelyről a lányokat egyesével szólították a színpadra. A bajnokokat Borkai Zsolt polgármester köszöntötte. Mint mondta, ma is jó volt győrinek lenni, és ez annak a csodálatos csapatnak köszönhető, amelynek tagjai végig fantasztikusan küzdöttek egymásért. Hozzátette, a BL-címet megvédeni nagyobb fegyvertény a tavalyi győzelemnél is.

 

 

Kelecsényi Ernő, a klub elnöke a szurkolóknak és a csapat támogatóinak mondott köszönetet, amiért az egész idényben az együttes mellett álltak. Azt is leszögezte, az ETO-nál továbbra sincs jobb csapat a világon!

 

 

Görbicz Anita, a BL-gólkirálynője ugyancsak a szurkolóknak köszönte meg a bíztatást. Mint mondta, nélkülük biztosan nem emelhették volna magasba a BL-serleget. „A mai napon az édesanyákat ünnepeljük, boldog anyák napját kívánunk mindannyiuknak!” – zárta a csapatkapitány.

 

Ambros Martín, a sikerkovács edző hanyag magyarsággal csak ennyit mondott: Tavaly jó volt, most viszont …(sípszó)… jó! A felszabadult hangulatot jól jellemzi Heidi Löke nyilatkozata is, a norvég beállós a következőket mondta: Ec, pec, kimehetsz, holnapután bejöhetsz, cérnára, cinegére, ugorj cica az egérre fuss!

 

 

Az ünneplésen sem maradhatott el a játékosok és a törzsszurkolók kedvenc rigmusa, a magyar népmesék dala sem!

 

A Győr tehát megvédte címét, városunk továbbra is a világ legjobb női kézilabdacsapatát tudhatja magáénak!

 

Papp Zsolt
Fotó: O. Jakócs Péter