Győr+
2014.05.04. 22:12

Döntőt játszik a Rába ETO

A címvédő Rába ETO és a nagy rivális Berettyóújfalu találkozik egymással az NB I-es futsalbajnokság döntőjében, az első felvonást hétfő este rendezik a Magvassyban.

A párharc az egyik fél harmadik győzelméig tart, az első mérkőzést május 5-én, hétfőn 18.15 órakor játsszák Győrben, a második találkozót május 9-én, pénteken 19.30 órakor rendezik idegenben, míg harmadszor ismét Győrben, április 16-án, pénteken 18.15 órakor találkoznak a csapatok. A Rába ETO arra készül, hogy több mérkőzést ne kelljen játszaniuk a szezonban.

„Elég időnk volt a felkészülésre, remélem, a három hét alatt nem estünk ki a ritmusból. Jól ismerjük az ellenfelet, de elsősorban a saját játékunkkal kell foglakoznunk. Sok figurát sikerült begyakorolnunk, eredményes volt az elvégzett munka. Azon leszünk, hogy három mérkőzésen lezárjuk a párharcot” – mondta David Madrid vezetőedző.

Emellett Drucskó Zoltán ügyvezető elnök bejelentette, hogy szerződést hosszabbítottak Carlitosszal és Alvaritóval, továbbá leigazoltak két húszéves játékost, a spanyol Sergio Solanót és a brazil Clayson Goncalves Pequenót, akik nyáron csatlakoznak a csapathoz.

L. G.