Hirdetés
Győr+
2016.03.19. 19:53

Döntetlent játszott a Gyirmót FC csapata

A listavezető Gyirmót FC-nek hazai pályán kell kiharcolnia a győzelmet a Szigetszentmiklós ellen az NB2-ben, ma este hat órakor. A második helyen álló ZTE egy örületes meccsen kapott ki!

Hirdetés

Statisztika:

Gyirmót: Sebők Zs. – Bori, Lázár P., Balogh B., Völgyi – Kiss M. (Tóth N., 77.), Horváth A. – Vass P. (Paku, 65.), Simon András, Beliczky – Simon Attila (Nagy S., a szünetben). Vezetőedző: Bene Ferenc

Hirdetés

Szigetszentmiklós: Sánta A. – Gubacsi (Benkő-Bíró, 39.), Kovács J., Hevesi-Tóth, Sváb – Lévai, Barna Zs., Gulyás M. (Nagy O., 39.; Puskás G., 77.), Horváth P. – Szepessy R., Vólent. Vezetőedző: Vágó Attila

Egy ponttal lett gazdagabb végül a Gyirmót FC. és 44 ponttal, továbbra is magabiztosan vezeti az NBII. mezőnyét. A Szigetszentmiklós a Vác győzelme és a megszerzett egy pont miatt visszacsúszott a kieső zónába.

90. perc: Végeredmény 2-2

85. perc: Gól! 2-2 Az állás ismét döntetlen! A szigentszentmiklósiak újabb egyenlítő gólját Vólent szerezte. 5 perce maradt a Gyirmót FC-nek, hogy megszerezze a győzelmet és a három pontot.

83. perc: Gól! 2-1 Újra vezet a Gyirmót! Tóth Norbert góljának köszönhetően az előny ismét a hazaiaknál. Tartogat még izgalmakat ez a mérkőzés!

74. perc: Gól!  1-1 Kiegyenlített a Szigetszentmiklós. A gólszerző Kovács J.

72. perc: Továbbra sem történt változás az eredményben, a kék-sárgák őrzik egy gólós vezetésüket és jelenleg náluk a győzelemért járó három pont.

60. perc: Az állás változatlan, továbbra is vezet a Gyirmót, egy góllal.

46.perc: A második félidőt kezdte meg a Gyirmót és a Szigetszentmiklós.

Vége az első félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonultak.

35. perc: Egyelőre nem változott az eredmény. A Gyirmót őrzi egy gólós vezetését.

18. perc: Gól! 1-0 Vezet a Gyirmót FC!!! A gólszerző Simon András!

A második helyen álló Zalaegerszegi TE saját otthonában kikapott a forduló előtt kieső helyen álló Váctól. A váciaknak nem kezdődött jól a mérkőzést, hiszen az első félidőben kétgólos hátrányba kerültek. A szünet előtt azonban egyenlítettek, így lélektani előnyben mehettek szünetre, míg a ZTE háza táján rendezni kellett a soroskat. Úgy tűnik nem igazán sikerült, hiszen a vendégeknek a második felidőben fordítaniuk is sikerült, ezzel megszerezték szezonbeli máodik idegenbeli győzelmüket.

Végeredmény: ZTE–Vác 3–4 (Daru 6., Babati 30., Bedi 83., ill. Tóth B. 32., Zsolnai R. 45., 65., Rása 85.)

A Gyirmót FC szempontjából tehát jól alakultak a ZTE-Vác meccs eredménye.

18:05: A csapatok már öt perce kergetik a labdát.

Korábban:
A gyirmóti focisták 43 ponttal vezetik a bajnokságot, s ahhoz hogy tovább növeljék előnyüket, ma este két vállra kell fektetniük a most 13. helyen (20 pont) álló Szigetszentmiklósiakat. A kék-sárgák mellett szól a hazai pálya előnye és az, hogy mostanában elkapták a fonalat, egyre jobban teljesítenek.

Bene Ferenc vezetőedzőnek és a játékosoknak folytatnia kell a megkezdett jó sorozatot, amelyet a szakvezetés és a szurkolók is elvárnak a csapattól. Tóth Norbert nemrég felépült sérüléséből, már gólt is szerzett. Simon András és Simon Attila a legutóbbi meccseken is meggyőzően futballozott, így várhatóan most is ők játszanak majd legelöl. Kiss Mátétól és a többiektől is sokat várnak, jelenleg sérültjük és eltiltott játékosunk sincs, így a bőség zavarával is meg kell birkózni, amikor a mester kijelöli a kezdőcsapatot.

Simon Attilától ma is gólókat várnak Gyirmóton
Fotó: gyirmotfc.hu

A mérkőzést Gyarmati II. Tibor vezeti majd, asszisztensei pedig Huszár Balázs és Kóbor Péter lesznek. Tartalék játékvezetőként Bereczki Miklós figyeli majd az összecsapást.

HAK

likeold
a fb oldalunkat