Hirdetés
Győr+
2016.03.05. 12:42

Cumisüveggel próbáltak mobilokat lopni

Különös esethez riasztották a győri rendőröket március 4-én, délután. Egy férfi és egy nő cumisüveg segítségével feszegette fel a mobiltelefonok biztonsági dobozát.

Hirdetés

A lopással gyanúsított 21 és 25 éves bükkösdi lakosok péntek, délután döntöttek úgy, hogy ellopnak három mobiltelefont egy győri áruházból. A páros női tagja a bevásárló kosarába tette a kiválasztott telefonokat, majd egy olyan helyre mentek az üzleten belül, ahol egyetlen kamera sem látta őket. A 21 éves férfi takarásában a nő a nála lévő cumisüveg szélével és kupakjával felfeszítette a biztonsági dobozokat, amelyek arra szolgálnak, hogy a készülékeket ne lehessen ellopni. A cumisüveg mint alkalmi pajszer, ebben az esetben hatásosnak bizonyult. Két mobilt a babahordózóba, egyet pedig a táskájába rejtett a 25 éves gyanúsított.

A kasszánál a kosarukban lévő többi terméket kifizették és úgy gondolták, senkitől sem zavartatva távozhatnak a boltból. A biztonsági örök azonban feltartóztatták őket a kijáratnak és hívták a rendőröket.

Hirdetés

A járőrök a párost előállították a rendőrkapitányságra, ahol beismerték a bűncselekmény elkövetését, így a Győri Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ellenük.

Havassy Anna Katalin/police.hu
fotó: illusztráció!

 

likeold
a fb oldalunkat