Hirdetés
Győr+
2013.06.25. 11:17

Csoportkört rendezhet a Rába ETO

A tavalyi évhez hasonlóan idén is csoportkört rendezhet a Rába ETO az UEFA Futsal Cup-ban.

Hirdetés

Az európai szövetség döntésével együtt az aktuális nemzetközi rangsort is elküldte a zöld-fehéreknek, melyen a magyar bajnok az előző évhez képest hat helyet javítva az előkelő tizenegyedik helyet foglalja el.

„Titkon reménykedtünk abban, hogy ismét tornát rendezhetünk. Úgy tűnik, hogy az UEFA illetékesei nagyra értékelik az elmúlt években elért eredményeinket és a futsal magyarországi felvirágoztatása érdekében tett erőfeszítéseinket. Lépésről-lépésre haladunk, a torna rendezése is része annak a középtávú sportágfejlesztési koncepciónak, amit előzetesen meghatároztunk az egyesület számára. A közeljövőben, azért fogunk dolgozni, hogy egy minél emlékezetesebb, minél színvonalasabb tornát rendezzünk városunkban, szeretnénk, ha ez a futsal igazi ünnepe lenne. Büszkék vagyunk arra, hogy ismét öregbíthetjük városunk jó hírét Európában, és izgatottan várjuk a július harmadikai sorsolást” – nyilatkozta  dr. Drucskó Zoltán ügyvezető elnök.

Hirdetés

A Rába ETO a tavalyi győri csoportkörből két győzelemmel és egy döntetlennel csoportelsőként jutott tovább az elitkörbe. A zöld-fehéreknek idén sem kell selejtezőt játszaniuk, egyből a csoportkörben kapcsolódnak be a küzdelembe, ahol a hazai pálya előnyét kihasználva ismét a továbbjutás a klub célja.

likeold
a fb oldalunkat