Családi program a Föld napján

Győr+
2014.04.15. 11:04

A GYŐR-SZOL Zrt. és a győri Látogatóközpont közös családi programot szervez április 22-én, kedden.

A Föld napja alkalmából rendezett eseményen ajándékokkal és játékokkal várják a gyerekeket és szüleiket a Baross úti Látogatóközpontban és a mögötte található Testvérvárosok parkjában (McDonald’s-udvar).

 

A rendezvény célja a környezetvédelem népszerűsítése oly módon, hogy közben a GYŐR-SZOL Zrt. és a Látogatóközpont tevékenységeivel, szűkebb pátriánk természeti értékeivel és azok megóvásának lehetőségeivel is megismerkedjenek kicsik és nagyok egyaránt.

 

A szervezők környezetvédelmi akadályversennyel várják a gyerekeket. Aki sikeresen teljesít minden feladatot, értékes ajándékcsomagot kap. Emellett kézműves-foglalkozások szórakoztatják az érdeklődőket, akik találkozhatnak Hugooval, a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) kabalaállatával, közelről megnézhetik a GYŐR-SZOL Zrt. egyik kukásautóját, megtekinthetik a társaság Ökobuszát, a szolgáltató mozgó környezetvédelmi kiállítását. Az eseményt a Baross úti McDonald’s is támogatja, a látogatók a vállalat környezetvédelmi törekvéseivel is megismerkedhetnek.

 

Élmény, játék, ajándék – mindenkit szeretettel vár a GYŐR-SZOL Zrt. és a Látogatóközpont a Föld napja alkalmából április 22-én, kedden 10 és 15 óra között a Baross úti Látogatóközpontban és a Testvérvárosok parkjában!

 

A programokon való részvétel ingyenes.