Hirdetés
Győr+
2018.12.05. 15:32

Cégszolgálati Központ lehet a Deák

A Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnáziumának egy csapata novemberben az I. Európai Nemzetközi Tanirodai Kiállításon vett részt Dornbirnben. A háromnapos rendezvényen több, mint 150 gyakorlócég tanulói kereskedtek egymással, tagjai a világ minden pontjáról képviseltették magukat.

Hirdetés

A Deák-iskola diákjai egy kézműves termékeket forgalmazó céget alapítottak, amely a BioLand Kft. nevet kapta. A csapatot termékekkel támogatta a Darnó Hús, a Vaskakas Sörfőzde, a Cserpes Sajtműhely és a Pedró Pékség. Az utazáshoz támogatást nyújtott még a Kantharosz Alapítvány és Győr városa.

A rendezvény a Deák-iskola számára azért is nevezhető különlegesnek, mivel a diákcégeket összefogó nemzetközi szervezet, a Europen felkérte az iskolát arra, hogy Magyarországon mentorként irányítsa és segítse a gyakorlócégek munkáját. Egy, az iskola munkáját bemutató prezentációt követően a szervezet tagjai megszavazták a bizalmat, látva az iskola több évtizedes kiváló eredményeit, elkötelezettségét a gyakorlati képzés iránt, így a Deák-iskola mint Cégszolgálati Központ csatlakozhatott a Europenhez.

Hirdetés

 

 

likeold
a fb oldalunkat