Hirdetés
Győr+
2012.06.12. 14:30

Böhn örül, hogy Győrben dolgozhatott

Karl Erik Böhn örül annak, hogy a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatával dolgozhatott közel fél éven keresztül.

Hirdetés

A norvég szakember egyidejűleg a magyar női válogatott szövetségi kapitánya is, az ETO novemberben kérte el a hazai szövetségtől május 31-ig, ezért nem lehetett vele szerződést hosszabbítani.

Böhn a klub honlapjának elmondta: jó szezonra emlékezik vissza, és örül annak, hogy ebben a klubban, illetve ezekkel a játékosokkal dolgozhatott együtt.

Hirdetés

“Természetesen bánt, hogy kevesebb mint egy góllal elveszítettük a BL-döntőt,” – mondta Böhn, aki magyar bajnok és kupagyőztes lett a Győrrel, ám a montenegrói Buducsnoszt Podgorica idegenben lőtt több találattal elhódította a legrangosabb trófeát, és így az ETO még mindig nem nyert európai kupát, pedig hét alkalommal is finalista volt.

Ami a válogatottat illeti, a kapitány kiemelte: a játékon van még mit javítani, de az eredményekkel és az Eb-kijutással elégedett. Hozzátette: decemberig van idő építkezni, javulni.

Mivel Hollandia visszalépett, még nem lehet tudni, hogy az év végén melyik országban rendezik a kontinensviadalt, de ezzel kapcsolatban Böhn megjegyezte: nem számít, hol lesz az Eb, mert csapata képes lesz jó teljesítményt nyújtani bárhol.

(MTI)

likeold
a fb oldalunkat