Győr+
2011.10.10. 14:42

BL-siker után újabb hazai rangadó

A Vasas elleni összecsapás és a sikeres UEFA Futsal Cup csoportkör után újabb rangadót játszik a hazai élvonalbeli bajnokságban a Rába ETO. A címvédő és a bajnoki tabellát hibátlanul vezető győriek hétfő este hét órakor a második helyen álló Colorspectrum Aramist fogadják.

A győri csapatból egyedül Gabriel Dobre bajlódik kisebb sérüléssel, de várhatóan a romániai légiós is tudja vállalni a játékot. Gondot jelenthet, hogy a győri Magvassy-csarnok új borítása nagyon koszos volt, tudtuk meg Hannich Pétertől, a Rába ETO sportigazgatójától.
„Sajnos a héten több edzésen is tapasztaltuk, hogy a kézilabdások által használt vaksz ott maradt a játéktéren, nem sikerült azt maradéktalanul feltakarítani. Ez nagyon balesetveszélyes. Volt, hogy nem is tudtunk a csarnokban gyakorolni. Reméljük, hogy a lányok nemzetközi találkozójára alaposan letakarítják a játékteret, így a hátralévő edzéseken és a hétfői mérkőzésen már nem lesz gond” – tette hozzá a sportvezető, aki természetesen a győri sikerre számít az újabb rangadón:
„Úgy gondolom, az UEFA Futsal Kupában elért siker és továbbjutás fel kellett hogy dobja a társaságot. Jó csapat az ellenfél, de azt hiszem, az Aramis legyőzése ezúttal sem jelenthet számunkra gondot.”
A találkozó után bajnoki szünet következik a válogatott brazíliai túrája miatt. Ez a győri csapatból hat játékost érint, a két román légiós pedig hazája válogatottjával készül a jövő héten.

etofutsal.hu