Hirdetés
Győr+
2013.06.27. 09:43

Biztonságos játszóterek-VIDEÓVAL

Még biztonságosabbá váltak az adyvárosi játszóterek.

Hirdetés

Folytatódott a ciklus elején megkezdett játszótér korszerűsítési projekt Adyvárosban, Radnóti Ákos önkormányzati képviselő körzetében, melynek keretében most a Szabolcska u-Török I.u. kereszteződésben lévő játszótér lett körbekerítve, illetve az Ifjúság körút 39.sz előtti játszótér elkerítve.

 

Hirdetés

 

A cél az volt, hogy a gyermekek, a játszótéren biztonságban legyenek és ne tudjanak kiszaladni a közeli úttestre, illetve kerékpárútra.

 

 

 

 

A környéken élő szülők keresték meg Radnóti Ákos képviselőt ez ügyben, mivel sokszor problémát okozott számukra, hogy a két játszótéren nem lehet mindig könnyen vigyázni a gyerekekre a lezárás híján, s megelőzendő a bajt, ezért is kérte közel 30 gyermekes szülő ebben a közbenjárást. A képviselő ígéretet tett rá, hogy megvalósul, a táblásított, korszerű -nem dróthálós – és tartós kerítés elkészült, emellett egy új mókuskereket is kihelyeztek most a Szabolcska utcai játszótérre, ami tavaly már bővült egy négyüléses mérleghintával is. A képviselő hozzátette, hogy tavaly, minden a körzetében lévő játszótér gazdagodott egy új eszközzel, 13 db-bal, előtte évben pedig átadtak egy teljesen új játszóteret az Ifjúság körút mögött, illetve 3 új ivókutat is elhelyeztek a körzetbe a játszótereknél. Ezzel közel 13 millió Ft-ot fordítottak az utóbbi 2,5 évben a játszótér-fejlesztésekre, amelyek folytatódnak ezután is.

 

 

 

Kapcsolódó videónkat IDE KATTINTVA nézhetik meg.

likeold
a fb oldalunkat