Hirdetés
Győr+
2016.05.30. 08:48

Balesetet okozott, majd elhajtott

A Győri Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen eljárást indított segítségnyújtás elmulasztása miatt - a lakosság segítségét kérik.

Hirdetés

Május 25-én 7 óra 38 perckor a 8136-os számú úton Győr felől Bőny irányába haladt egy ezüst vagy szürke színű, ismeretlen típusú és rendszámú személyautó.

A bőny-szőlőhegyi kereszteződésnél – Szőlőhegy irányába – balra nagy ívben úgy kezdte meg a kanyarodását, hogy nem biztosított elsőbbséget a szemből – Bőny felől Győr irányába – érkező Renault-nak. A vétlen jármű sofőrje – hogy az ütközést elkerülje – járművével hirtelen balra kormányzott, aminek következtében frontálisan ütközött egy szabályosan arra közlekedő Fiattal. Az okozó jármű vezetője a helyszínről megállás és adatai hátrahagyása nélkül Bőny-Szőlőhegy irányába elhajtott.

Hirdetés

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben a Renault vezetője 8 napon belül gyógyuló könnyű, míg a Fiat vezetője 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki keresett járművel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

police.hu

likeold
a fb oldalunkat