Hirdetés
Győr+
2012.05.09. 10:23

Bajnoki döntő két BL-finálé között

Szedán 18.15-ös kezdéssel útjára indul a labda a Győri Audi ETO KC-Ferencváros mérkőzésen a Magvassyban, a bajnoki döntő első meccsén. A találkozót a Sportklub élőben közvetíti.

Hirdetés

Amennyiben csak a számok és az eddigi idei meccsek eredményéből indulnánk ki, akkor magabiztos győri sikert várhatnánk, ám ez a találkozó minden bizonnyal más lesz, mint a két alapszak találkozó (37-20, 30-41) illetve a Magyar Kupa találkozó (38-28), hiszen ez a találkozó a bajnopki aranyérem sorsáról hivatott dönteni. A mérkőzésen kérdéses Hornyák Ágnes játéka, aki kisebb sérülést szenvdett a Podgorica elleni mérkőzésen.

– Két remek csapat mérkőzik meg egymással. Gratulálok a Ferencvárosnak a Viborg legyőzéséhez, és egyben sok sikert kívánok nekik a visszavágóhoz. A mai meccsen a jelenleg két legjobb magyar gárda mérkőzik meg egymással. A játékosok jól ismerik egymást, hiszen többen a válogatottban is együtt játszanak. Idén harmadszor mérjük össze erőnket a Fradival, és természetesen győzni szeretnénk hazai közönség előtt. Úgy vélem, ez a meccs remek lehetőség lesz mindkét gárdának, hogy felkészüljön a visszavágójára. Nagyon fontos, hogy senki se sérüljön meg, hiszen az FTC és mi is jó esélyekkel vágunk neki a nemzetközi kupadöntők második felvonásának. Ma mindenki szerepet kap, remélem sikerül a mai meccsen finomhangolni játékunkat. Szeretném ha kijavítanánk a hibáinkat, és biztos győzelmet aratnánk – nyilatkozta Karl Erik Böhn vezetőedző a mérkőzést megelőzően.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat