Hirdetés
Győr+
2012.06.04. 12:41

Bajnok lehet a Rába ETO

A Rába ETO futsalcsapata hétfőn 18.30 órakor a Berettyóúfalut fogadja a bajnoki döntő harmadik mérkőzésén. Amennyiben a zöld-fehérek ezúttal is legyőzik a riválist, bajnoki címet ünnepelhetnek.

Hirdetés

Aki kilátogat a mérkőzésre, annak igazi sportélményben lehet része, de a körítés is megfelel majd a bajnoki döntő színvonalának. ETO mezbe öltöztetett fúvós zenekar, pom-pom lányok, buborékágyú és konfetti eső várja majd a leendő bajnokot. A szünetben gazdára talál a Four Gates Hungary Kft. által támogatott „Bearanyozzuk a hétvégéjét” játék fődíja, az „arany autó” egy hétvégre tele tankkal. A Nemak Győr Kft. szívügyének tekintett Nemak Kupa iskolai futsal torna díjkiosztóját is a döntő szünetében rendezik, ahol a szurkolók megismerhetik a jövő győri futsal reménységeit.

Hirdetés

De minden eltörpül majd az est fő műsorszáma mellett, ahol a Rába ETO a Berettyóújfalu legyőzésével megszerezheti sorrendben harmadik bajnoki címét. A csapat két győzelem után sem engedhet le, hiszen az ellenfélnek ez az utolsó lehetősége, hogy megállítsa a döntőben remeklő győrieket. De ha az eddigi két mérkőzést vesszük alapul, nem lehet kétséges, az igazi esélyes a Rába-parti alakulat. Mindenki ennek megfelelően készül az utolsó összecsapásra, mindenki ott akar lenni a döntőn, mindenkit hajt a győzni akarás vágya.

A csapatból csak Gyurcsányi Zsolt küzd egy kisebb sérüléssel, de ez nem fogja hátráltatni a játékban. Balázs Zoltán formája átmentését ígéri a döntő összecsapásra, Café pedig gólokkal szeretne hozzájárulni első bajnoki címének megszerzéséhez. Marcos Angulo folyamatosan sulykolja játékosaiba, hogy még nincs meg a trófea, még szükség van egy győzelemre, és csak utána jöhet az ünneplés! – Nem lesz sétagalopp, de ha már eddig eljutottunk, nem engedhetjük el a kupa fülét – mondta a spanyol tréner.

likeold
a fb oldalunkat