Hirdetés
Győr+
2015.12.21. 17:46

Az ünnepek alatt is szolgálatban a Pannon-Víz

Jól összeszokott csapat háttérmunkája kell ahhoz, hogy az ünnepek alatt idén is észrevétlenek maradjanak a vízművesek.

Hirdetés

A szolgáltatáskieséssel járó hibákat a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk javítani, szükség esetén rövid időn belül ivóvizes tartálykocsit, vagy szippantókocsit, vagy akár darusautót küldünk a helyszínre. A csőtöréseket, csatornadugulásokat igyekszünk néhány órán belül elhárítani. Hibabejelentéseiket a 06-80/20-40-86-os zöld számon éjjel-nappal fogadjuk.

Az útfelbontások helyreállítása, a jó időnek köszönhetően, most még zökkenőmentesen folyik. Karácsonyra majd leállnak az aszfalt- és betonkeverő telepek, így az ünnepi időszakban az útfelbontások helyszíneit ideiglenesen zúzottkővel tudjuk helyreállítani. Reméljük, ilyenből idén sem lesz sok. Győr-Újvárosban, a Városház közben marad egy nyitott munkagödrünk, itt egy főnyomóvezeték-rekonstrukción dolgozunk. Ahogy az időjárás engedi, folytatni fogjuk a munkát.

Hirdetés

Győri ügyfélszolgálati irodáinkban, a Bartók Béla úton és a Jókai utcai önkormányzati közös ügyfélszolgálati irodában, valamint telefonos ügyfélszolgálatunkon, a 06-96/522-630-as telefonszámon a két ünnep között is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Az irodák ünnepi nyitva tartása a www.pannon-viz.hu weblapon található.

 

A Pannon-Víz Zrt. karácsonyi Víz-kvíz játékának megfejtései:

1. C .

2. B vagy C.

3. A.

4. B.

5. A.

6. A.

7. A.

 

A szódagépet Márton Attiláné győrzámolyi fogyasztónk nyerte, gratulálunk!

Minden kedves Ügyfelünknek és Partnerünknek boldog békés ünnepeket és sikeres új esztendőt kívánunk!

 

Tóth László

Pannon-Víz Zrt.

diszpécserszolgálatának vezetője

likeold
a fb oldalunkat